Δωρεάν Μεταφορικά >49€

BioTech USA MSM + Vitamin C (150gr)

Η σκόνη ροφήματος MSM + Βιταμίνη C είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα που περιέχει φυσική γεύση λεμονιού, βιταμίνη C και MSM.

Η βιταμίνη C συμβάλλει στον σχηματισμό κολλαγόνου για την κανονική λειτουργία των οστών, των χόνδρων, των δοντιών, των ούλων και του δέρματος. Υποστηρίζει την κανονική λειτουργία του νευρικού συστήματος. Βοηθάει στη μείωση της κούρασης και της ατονίας, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην προστασία ολόκληρου του σώματός σας από οξειδωτικό στρες σε επίπεδο κυττάρων.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. 

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. 

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

11,90 €

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

L-ασκορβικό οξύ 75%, MSM [μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο 17,5%, αντισυσσωματοποιητικός παράγοντας (διοξείδιο της σιλικόνης)], μαλτοδεξτρίνη, φυσικό άρωμα, γλυκαντικό (σουκραλόζη). 


Παρασκευάζεται σε εργοστάσιο παραγωγής γάλακτος, αυγού, γλουτένης, σόγιας, καρκινοειδών, διοξειδίου του θείου και ξηρών καρπών που περιέχουν τρόφιμα. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αντικαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ