Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Swedish Nutra Joint Support + Collagen (500ml)

Κολλαγόνο + Βιταμίνες (Σε Υγρή Μορφή)

Swedish Nutra Joint Support + Collagen (500ml)

Το Joint Support της Swedish Nutra είναι ένα από τα αποτελεσματικότερα προϊόντα για την "υγεία" των οστών και των αρθρώσεων. Περιέχει, σε ικανές ποσότητες, τα αποδεδειγμένα ισχυρότερα συστατικά στη μάχη κατά της οστεοαρθρίτιδας και των τραυματισμών των αρθρώσεων: Glucosamine, Chondroitin, MSM, Hydrolysed Collagen σε υγρή μορφή για την καλύτερη απορρόφηση. Το Joint Support της Swedish Nutra ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό προσφέροντας την ισχυρότερη προστασία αφού : Παράγεται εξ ολοκλήρου σε πρότυπες εγκαταστάσεις στη Σουηδία υπό αυστηρότατα στάνταρ ασφάλειας και ποιότητας που εγγυώνται την αποτελεσματικότητα του.

Εμπλουτίζεται με αντι-οξειδωτικές βιταμίνες. Εμπεριέχεται σε πολύ-φιλτραρισμένο νερό φυσικής πηγής, χωρίς τεχνητά γλυκαντικά, που διευκολύνει την απορρόφηση και την βιο-διαθεσιμότητα του. Δεν περιέχει ούτε ίχνος από γεννετικά μεταλλαγμένα συστατικά (ΝΟΝ-GMO), γλουτένη, σόγια, αυγό, λακτόζη, ή ξηρούς καρπούς.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Περιέχει συστατικά από ψάρι

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. 

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. 

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

25,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ