Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Olimp Collaregen (400gr)

Κολλαγόνο + Βιταμίνες (Σε Σκόνη)
  • Κολλαγόνο, το κύριο συστατικό του συνδετικού ιστού
  • Καινοτόμα εξαιρετικά απορροφητική μικροκαταψυγμένη βιταμίνη C (PureWayC®)
  • Συμβάλλει στον κανονικό σχηματισμό κολλαγόνου
  • Κανονική λειτουργία του χόνδρου και των οστών
  • Συμβάλλουν στον κανονικό σχηματισμό συνδετικού ιστού 

Επιλέξτε παραλλαγή:

39,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Olimp Collaregen (400gr)

Συμπλήρωμα διατροφής με σάκχαρα και γλυκαντικά.

Αυτό το προϊόν περιέχει κολλαγόνο, το κύριο συστατικό του συνδετικού ιστού και την καινοτόμα εξαιρετικά απορροφητική μικροκαταψυγμένη βιταμίνη C (PureWayC®) που συμβάλλει στον κανονικό σχηματισμό κολλαγόνου για την κανονική λειτουργία του χόνδρου και των οστών. Το CR περιέχει επίσης μαγγάνιο και χαλκό με τη μορφή χηλικών αμινοξέων Albion, τα οποία επίσης συμβάλλουν στον κανονικό σχηματισμό συνδετικού ιστού.

Το προϊόν προορίζεται για άτομα που νοιάζονται για τον συνδετικό ιστό τους και θέλουν να τον διατηρήσουν σε καλή κατάσταση. Συνιστάται επίσης έντονα σε άτομα που εκτίθενται σε καταπόνηση των αρθρώσεων, χόνδρων και τενόντων, όπως κατά τη διάρκεια ασκήσεων ή για άτομα με υπερβολικό βάρος.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Καταναλώστε 1-2 μερίδες ανάμεσα στα γεύματα. Η 1 μερίδα είναι 5,5g σκόνη = 18 μονάδες μέτρησης = ½ scoop = 1 κουτάλι της σούπας. Προσθέστε 1 μερίδα σε 100ml νερό. Καταναλώστε αμέσως μετά την παρασκευή του.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ