Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Balkan Pharmaceuticals Artrofort (120caps)

Βιταμίνες για Αρθρώσεις (Σε Κάψουλες)
  • Προστασία αρθρώσεων
  • Αποθεραπεία και ενδυνάμωση
  • Ιδανικό για θεραπευτικούς σκοπούς

Επιλέξτε παραλλαγή:

39,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Χρήσιμη φόρμουλα για την βελτίωση του πόνου στις αρθρώσεις, μείωση στις φλεγμονές και αλλεργικές αντιδράσεις, τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, διατήρηση των κατάλληλων λειτουργιών του δέρματος και επιτάχυνση της αποκατάστασης μετά από σωματική άσκηση (σωματική προσπάθεια).


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Μία κάψουλα περιέχει θειική D-γλυκοζαμίνη - 375 mg, θειική χονδροϊτίνη (βοοειδές προέλευση) - 300 mg; μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο (MSM) - 150 mg; κάψουλα: ζελατίνη, χρωστικές / διοξείδιο τιτανίου; παράγοντας διάλυσης: νατριούχος κροσκαρμελλόζη; αντισυσσωματικός παράγοντας: στεατικό μαγνήσιο.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες 2 κάψουλες 2 φορές την ημέρα, κατά προτίμηση κατά τη διάρκεια του γεύματος, με επαρκή ποσότητα νερού. Η χρήση του συνίσταται για περίπου 2-3 ​​μήνες ή όπως σας συμβουλέψει ο επαγγελματίας υγείας σας.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. Το προϊόν αυτό δεν πρέπει να αντικαθιστά μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Διατηρήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευθείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από τον ήλιο και από την υγρασία και σε θερμοκρασία που να μην ξεπερνά τους 25 °C.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ