Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Olimp Alkagen (120caps)

Βιταμίνες για Αρθρώσεις (Σε Κάψουλες)
  • Κερδίστε τη μάχη με τους πόνους των μυών!
  • Αποτελεσματική προπόνηση και γρήγορη αναγέννηση!
  • Νιώστε τη διαφορά, εμπιστευτείτε την κορυφαία ποιότητα!
  • Εξασφαλίζει σταθερές συνθήκες του ενδοκυτταρικού περιβάλλοντος
  • Υποστηρίζει τους μηχανισμούς που αποτρέπουν τη μείωση του pH του σώματος
  • Παρέχει τις πιο σημαντικές ρυθμιστικές ουσίες που λειτουργούν εντός των κυττάρων, των ιστών και του καρδιαγγειακού συστήματος

Επιλέξτε παραλλαγή:

24,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Olimp Alkagen (120caps)

ALKAGEN ™ - ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ME ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΥΩΝ!

Κατά τη διάρκεια μιας επίπονης σωματικής άσκησης, η παραγωγή γαλακτικού οξέος και άλλων μεταβολιτών που μειώνουν την ικανότητα ενός αθλητή είναι ιδιαίτερα υψηλή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα συμπλήρωμα καλής σύνθεσης θα πρέπει να περιλαμβάνει προϊόντα υψηλής ποιότητας που επιτρέπουν σε ένα άτομο να διατηρεί αποτελεσματική παραγωγή αερόβιας και αναερόβιας ενέργειας, και ως εκ τούτου αναπτύσσει μηχανισμούς που λειτουργούν καλά αποτρέποντας τη διαταραχή της ομοιόστασης οξέος-βάσης και επιτρέποντας μια πιο αποτελεσματική προπόνηση και ταχύτερη αναγέννηση.

Η ΟΜΟΙΟΣΤΑΣΗ ΒΑΣΕΩΝ-ΟΞΕΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

Είναι μια φυσιοχημική κατάσταση του σώματος, στην οποία υπάρχει μια περισσότερο ή λιγότερο σταθερή αναλογία μεταξύ θετικών (κατιόντων υδρογόνου Η +) και αρνητικά φορτισμένων (ανιόντων υδροξειδίου ΟΗ) στα σωματικά υγρά και κύτταρα, διατηρώντας έτσι ένα φυσιολογικό ρΗ (επίπεδο συστηματικού περιβάλλοντος) (7,35-7,45) που εγγυάται μια αδιατάρακτη πορεία όλων των μεταβολικών διεργασιών. Αυτή η ισορροπία είναι δύσκολο να διατηρηθεί ειδικά κατά τη διάρκεια έντονης σωματικής προσπάθειας, όταν το γαλακτικό οξύ που δημιουργείται από μυϊκά κύτταρα γίνεται ισχυρός δότης κατιόντων υδρογόνου Η +. Σε τέτοιες συνθήκες, η ικανότητα ενός μυϊκού κυττάρου να συνθέτει τον βασικό ενεργειακό φορέα (ΑΤΡ), ζωτικής σημασίας για τη συστολή των μυών, περιορίζεται.

Τα ρυθμιστικά διαλύματα στο αίμα και στους ιστούς είναι οι βασικοί μηχανισμοί για τη διατήρηση του pH του σώματος εντός φυσιολογικών ορίων. Αυτά τα συστήματα προορίζονται να επιτρέπουν την περίσσεια ιόντων (επίσης βασικά ιόντα) από τον τόπο όπου σχηματίζονται (στο κύτταρο) σε ένα όργανο υπεύθυνο για την αποβολή τους, δηλαδή τους νεφρούς ή τους πνεύμονες, χωρίς να διακινδυνεύεται η αλλαγή του pH του ενδο- και εξωκυτταρικού υγρού. Το πιο σημαντικό ρυθμιστικό που διατηρεί την ομοιόσταση βάσης - οξέος είναι το σύστημα διττανθρακικών (HCO3- / H2CO3), το οποίο αποτελεί το 70% του όγκου ρυθμιστικού του αίματος. Υποστηρίζεται από κιτρικά που αυξάνουν την ποσότητα διττανθρακικών στο αίμα, αυξάνοντας έτσι την τιμή του pH και βελτιώνοντας την κατανομή των φορτίων εντός και εκτός των κυττάρων (2). Το ρυθμιστικό φωσφορικών παίζει επίσης ρόλο στη διατήρηση του σταθερού επιπέδου pH του σώματος. Τα ιόντα Η + που δημιουργούνται στο κύτταρο απορροφώνται πρώτα από τα ανιόντα του φωσφορικού και πρωτεϊνικού ρυθμιστικού διαλύματος, και στη συνέχεια κυρίως από HCO3- και αιμοσφαιρίνη.

Πρόσθετη έρευνα (3) δείχνει ότι η συμπλήρωση με ιόντα βάσης, όπως Mg2 +, Ca2 +, K +, Na +, Zn2 +, Cu2 +, μπορεί να εξουδετερώσει τη μεταβολική οξέωση που προκαλείται από ακατάλληλη διατροφή και να συμβάλει στην προώθηση της ανάπτυξης των οστών.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ!

Νιώστε τη διαφορά, εμπιστευτείτε την κορυφαία ποιότητα!

Τα συστατικά του Alkagen ™ συνδυάστηκαν σε ένα συνεργιστικό σύνολο, το οποίο έχει ως στόχο:
Να εξασφαλίσει σταθερές συνθήκες του ενδοκυτταρικού περιβάλλοντος και να υποστηρίξει τους μηχανισμούς που αποτρέπουν τη μείωση του pH του σώματος, ειδικά κατά τη διάρκεια και μετά από έντονη προπόνηση, καθώς και από εσφαλμένη, οξινιστική δίαιτα. Παρέχει τις πιο σημαντικές ρυθμιστικές ουσίες που λειτουργούν εντός των κυττάρων, των ιστών και του καρδιαγγειακού συστήματος, που αλληλοσυμπληρώνονται μεταξύ τους στη σύνδεση και μεταφορά οξινιστικών μεταβολικών αποβλήτων σε όργανα αποβολής. Η επίδραση των κατάλληλων αναλογιών διττανθρακικών, κιτρικών και φωσφορικών αυξάνεται επιπροσθέτως από την παρουσία αλκαλικών στοιχείων.

Αποτελέσματα έρευνας: https://olimpsport.com/eu/alkagen-3114

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πάρτε 2 κάψουλες δύο φορές την ημέρα μεταξύ των γευμάτων. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Συνιστάται ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και υγιεινός τρόπος ζωής.

Προειδοποίηση: Το προϊόν δεν πρέπει να λαμβάνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού ή της υπερευαισθησίας σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του παρασκευάσματος.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ