Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Olimp Arthroblock Forte (60caps)

Βιταμίνες για Αρθρώσεις (Σε Κάψουλες)
  • Για την σωστή λειτουργία των αρθρώσεων
  • Με 7 ενεργά συστατικά
  • Εκχύλισμα τζίντζερ
  • Εκχύλισμα Boswellia serrata
  • Γλυκοζαμίνη
  • Βιταμίνη C
  • Μαγγάνιο

Επιλέξτε παραλλαγή:

20,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Olimp Arthroblock Forte (60caps)

Για την σωστή λειτουργία των αρθρώσεων

Με 7 ενεργά συστατικά

Το ARTHROBLOCK FORTE είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει εκχύλισμα τζίντζερ, εκχύλισμα Boswellia serrata και γλυκοζαμίνη. Το προϊόν περιέχει επίσης βιταμίνη C που συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των οστών και του χόνδρου, καθώς και μαγγάνιο που συμβάλλει στη διατήρηση φυσιολογικών οστών και φυσιολογικού σχηματισμού συνδετικού ιστού.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πάρτε 1 κάψουλα 1-2 φορές την ημέρα. Συνιστάται η χρήση για 2-3 μήνες και στη συνέχεια, αν χρειαστεί ξανά μετά από διάλειμμα 1-2 μηνών.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Συνιστάται ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και υγιεινός τρόπος ζωής Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Προειδοποίηση: μην το χρησιμοποιείτε κατά την εγκυμοσύνη. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά και νέους. Οι διαβητικοί, οι θηλάζουσες γυναίκες, εκείνες με μειωμένη ανοχή στη γλυκόζη, αυτοί με άσθμα, αυτοί που διατρέχουν κίνδυνο επιπλοκών της καρδιάς και της κυκλοφορίας και που λαμβάνουν κουμαρίνη-αντιπηκτικά, πρέπει να συμβουλευτούν τον γιατρό τους πριν χρησιμοποιήσουν αυτό το προϊόν. Το προϊόν δεν πρέπει να λαμβάνεται σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του παρασκευάσματος.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ