Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Megabol Flex Drink (400gr)

Μείγμα Αμινοξέων και Βιταμινών

MEGABOL FLEX DRINK (400gr)

Το Flex Megabol είναι οτι καλύτερο για την ενίσχυση των ιστών. Όταν προπονεισται σκληρά οι αρθρώσεις σας εκτίθενται σε εξαιρετικά υψηλή υπερφόρτωση. Το FLEX δίνει στις αρθρώσεις αυτό που χρειάζονται με σκοπό την προστασία και την θεραπεία τους. Θεωρείται το καλύτερο συμπλήρωμα στην αγορά.

Αποτελείται από Πρωτεΐνη κολλαγόνου η οποία είναι μια φυσική πηγή πεπτιδίων και αμινοξέων , τα οποία χρησιμοποιούνται στην παραγωγή του κολλαγόνου. Το προϊόν FLEX Megabol χρησιμοποίησε το πιο προηγμένο, ενζυματικά υδρολυμένο υλικό ZERO BLOOM, που χαρακτηρίζεται από ρεκόρ υψηλής βιολογικής αξίας και την αφομοίωση.

Η Πρωτεΐνη κολλαγόνου έχει μια θετική επίδραση στην κατάσταση των αρθρώσεων, τα μαλλιά και τα νύχια.

Η γλυκοζαμίνη είναι ένα αμινοξύ του οποίου η παρουσία είναι αναγκαία για τη σωστή λειτουργία των αρθρώσεων. Η φυσική ποσότητα της γλυκοζαμίνης στο σώμα μειώνεται στην περίπτωση των εντατικών προσπαθειών, από την παχυσαρκία και επίσης με την ηλικία.Η Παροχή γλυκοζαμίνης εμποδίζει τον εκφυλισμό των αρθρώσεων, τον τραυματισμό τους, διεγείρει την παραγωγή του αρθρικού υγρού και μειώνει τις ραβδώσεις.

Η θειική χονδροϊτίνη προστατεύει και αναζωογονεί τον ιστό του χόνδρου.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα σημαντικό συστατικό του συνδετικού ιστού, η απουσία του μειώνει την αντοχή στη σύνθλιψη των αρθρώσεων και προκαλεί ρυτίδες. Η παρουσία του υαλουρονικού οξέος λειτουργει ως μια φυσικη κοινή λίπανση.

Τα MSM-P (Matrix Μόρια των φυτικών στερολών) είναι ένα καινοτόμο συστατικό με βάση sterolach φυσικά (φυτικά). MSM-Ρ διεγείρει τις διαδικασίες της χονδρογένεσης ( αναγέννηση του χόνδρου) και αναστέλλει την φλεγμονή. Πρόκειται για ένα σύγχρονο methylsulfonylmethane συστατικό αντικατάστασης.

Η λεκιθίνη είναι ένα συστατικό του αρθρικού υγρού που βελτιώνει την ελαστικότητα και τη δομή των μεμβρανών.

Η V-πλάσματος (plasma υδρολυμένο σφαιρίνη) είναι μια καινοτόμος, τεχνολογικά τροποποιημένη υδρόλυση του πλάσματος, το οποίο έχει ειδικές πρωτεΐνες που αποτελούν το υπόστρωμα για τη σύνθεση των πρωτεϊνών του χόνδρου και διεγείρει την ανανέωση της.

Βιταμίνες - Η Βιταμίνη λειτουργεί ενζυμικά για την καλύτερη απορρόφηση και εφοδιασμό του ιστού του οστού που παρέχονται συστατικά (συμπεριλαμβανομένου του ασβεστίου και μαγνησίου) και την πρόληψη υποβάθμισης που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες.

Λάβετε 3 μεζούρες το πρωί με 250ml νερό κάθε μέρα

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συστατικά σε 100 g ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΞΙΑ 1564 kJ (368 kcal) ΠΡΩΤΕΪΝΗ 51 g ΚΑΡΒΟΓΥΔΡΑΤΕΣ 41 g Λίπος 0 g ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΖΟΥΝ ΣΟΛΦΑΤΗΣ 1550 mg ΘΕΙΟ ΧΟΝΔΡΟΙΤΙΝΗΣ 775 mg MSM -P 500 mg LECITHIN 200 mg V-PLASMA 700 mg Υαλουρονικό οξύ 100 mg COLLAGEN HYDROLYZATE U 50.000 mg VITAMIN C (48% *) 192 mg VITAMIN B1 (51% *) 2,8 mg VITAMIN B2 (51% *) 3,6 mg VITAMIN B6 (46% *) 3,2 mg VITAMIN B1 2 (51% *) 6,4 mcg NIACIN (44% *) 35,2 mg FOLATE (88% *) 880 mcg VITAMIN E (44% *) 26,4 mg BIOTIN (48% *) 120 mcg ΠΑΝΤΟΘΕΝΙΚΟ ΟΞΥ (80% *)

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

19,90 € 25,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ