Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολή/Κόστος Προϊόντων Μικρού Βάρους και Όγκου (Συμπληρώματα Διατροφής, Ρούχα και Ελαφριά Είδη Γυμναστικής)

Η παράδοση των επιλεγμένων προϊόντων σας γίνεται από τη συνεργαζόμενη εταιρία μεταφορών με την εταιρεία μας στο χώρο σας ή όπου αλλού μας υποδεικνύετε.

Τα έξοδα αποστολής είναι τα κάτωθι:

Η αποστολή χρεώνεται με έξοδα 3 Ευρώ (Μέχρι 3 κιλά) και επιπλέον 1 Ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.

Ισχύουν δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 Ευρώ για τα συμπληρώματα διατροφής και τα ελαφριά είδη γυμναστικής. Για τα βαριά είδη & όργανα γυμναστικής δείτε παρακάτω.

Αποστολή/Κόστος Προϊόντων Μεγάλου Βάρους και Όγκου (Βαριά Είδη & Όργανα Γυμναστικής)

Ο τρόπος αποστολής και το κόστος θα καθοριστεί κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και το κόστος διαφοροποιείται ανάλογα με τον αριθμό δεμάτων και τον προορισμό.

Απαραίτητη προϋπόθεση η προπληρωμή της παραγγελίας με τραπεζική κατάθεση.

Οι παραδόσεις εντός Λεκανοπεδίου Αθηνών γίνονται επί του πεζοδρομίου ενώ εκτός Λεκανοπεδίου Αθηνών μέχρι την έδρα της μεταφορικής στην περιοχή σας. Η μεταφορά από την έδρα της μεταφορικής στην περιοχή σας μέχρι την τοποθεσία σας γίνεται κατόπιν δική σας συνεννόησης με την μεταφορική και το επιπλέον κόστος επιβαρύνει εσάς.

Για παραγγελίες εκτός Λεκανοπεδίου Αθηνών τα εμπορεύματα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και δεν παρέχεται η δυνατότητα συναρμολόγησης.

Συναρμολόγηση στον χώρο σας γίνεται για παραγγελίες εντός Λεκανοπεδίου Αθηνών και υπάρχει επιπλέον κόστος ανάλογα το μηχάνημα και για το οποίο θα ενημερωθείτε έγκαιρα.