Δωρεάν Μεταφορικά >49€

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολή/Κόστος

Η παράδοση των επιλεγμένων προϊόντων σας γίνεται από τη συνεργαζόμενη εταιρία μεταφορών με την εταιρεία μας στο χώρο σας ή όπου αλλού μας υποδεικνύετε.

Τα έξοδα αποστολής είναι τα κάτωθι:

Για παραγγελίες αξίας άνω των 49 Ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες αξίας κάτω των 49 Ευρώ η αποστολή χρεώνεται με έξοδα 1 Ευρώ (Μέχρι 2 κιλά για Εντός Αττικής), 2 Ευρώ (Μέχρι 2 κιλά για Εκτός Αττικής) και επιπλέον 1 Ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.

Σημείωση: Στις άνω χρεώσεις και προσφορές εξαιρούνται οι παραγγελίες ποτών και ροφημάτων και προϊόντα με μεγάλο βάρος οι οποίες υπόκεινται σε ξεχωριστό καθεστώς αποστολής και χρέωσης.

Αποστολή/Κόστος Προϊόντων Μεγάλου Βάρους και Όγκου

Οι παραδόσεις εντός Αθηνών γίνονται δώρεάν για αποστολές άνω των 50€ κατόπιν συννενόησης από εμάς ή από συνεργαζόμενη εταιρία - courier.
Για τις αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα η εταιρία μας αναθέτει την μεταφορά των προϊόντων σε συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία. Προσφέρουμε δωρεάν την μεταφορά μέχρι την πόλη σας (στην αποθήκη της μεταφορικής).Απαραίτητη προϋπόθεση η προπληρωμή της παραγγελίας με τραπεζική κατάθεση ή χρέωση πιστωτικής κάρτας. Οι παραδόσεις κατ' οίκον γίνονται με τοπικούς μεταφορείς κατόπιν συννενόησης μαζί σας και το επιπλέον κόστος επιβαρύβει εσάς.
Τα εμπορεύματα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και δεν παρέχεται η δυνατότητα συναρμολόγησης .