Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Real Pharm Joint Flex (90tabs)

Βιταμίνες για Αρθρώσεις (Σε Ταμπλέτες)
  • Συμπλήρωμα Διατροφής Υψηλής Ποιότητας
  • Επιλεγμένη Σύνθεση
  • Γλυκοζαμίνη, Χονδροϊτίνη, Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο (MSM), Εκχύλισμα Boswellia Serrata και Υαλουρονικό Οξύ
  • Αναγέννηση του Συνδετικού Ιστού
  • Ελαστικότητα του Δέρματος
  • Υποστήριξη Χόνδρου
  • Υποστήριξη αρθρώσεων
9,50 € 14,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Real Pharm Joint Flex (90tabs)

Το Joint Flex είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής υψηλής ποιότητας σε δισκία των 1200 mg. Αποτελεί μέρος των μοναδικών συμπληρωμάτων Health Series της Real Pharm.

Το προϊόν είναι μια προσεκτικά επιλεγμένη σύνθεση των βασικών δομικών στοιχείων -γλυκοζαμίνη, χονδροϊτίνη, μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο (MSM), εκχύλισμα Boswellia serrata και υαλουρονικό οξύ - που εγγυώνται την επίτευξη επιθυμητών αποτελεσμάτων. 

Το προϊόν μας έχει δημιουργηθεί για πελάτες που εκτίθενται σε έντονη σωματική δραστηριότητα, τραυματισμούς ή εκφυλιστικά προβλήματα. 


Η πρωτεΐνη κολλαγόνου είναι το κύριο συστατικό των τενόντων και είναι υπεύθυνη για την ελαστικότητα του δέρματος. Η γλυκοζαμίνη που περιέχεται στο Joint Flex περιορίζει σημαντικά τις καταβολικές διεργασίες στον χόνδρο της άρθρωσης και συμμετέχει στη δημιουργία του αρθρικού υγρού. 

Όσο για τη χονδροϊτίνη, είναι ένα δομικό στοιχείο υπεύθυνο για την αναγέννηση του συνδετικού ιστού, προστατεύοντας έτσι τον χόνδρο από τον εκφυλισμό. 

Το ίδιο το MSM είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία των ινών κολλαγόνου και το υαλουρονικό οξύ θεωρείται ότι είναι το βασικό συστατικό της μεσοκυττάριας μάζας στο αρθρικό υγρό του χόνδρου. Το Joint Flex είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή δισκίων αφιερωμένο τόσο για επαγγελματίες αθλητές όσο και για ερασιτέχνες αθλητές. 

Το Joint Flex είναι ένα προϊόν κορυφαίας ποιότητας που προμηθεύει τη δίαιτα των αθλητών με εκχύλισμα Boswellia serrata, θειική γλυκοζαμίνη, θειική χονδροϊτίνη, MSM και υαλουρονικό οξύ. 

Το εκχύλισμα Boswellia serrata υποστηρίζει το μηχανοκίνητο σύστημα - μπορούν να ενισχύσουν την παραγωγή κολλαγόνου και να βοηθήσουν στη διατήρηση της σωστής κατάστασης των αρθρώσεων.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1 δισκίο 3 ταμπλέτες Θειική γλυκοζαμίνη, συμπ. γλυκοζαμίνη 500 mg 1500 mg θειική χονδροϊτίνη 266,6 mg 800 mg μεθυλσουλφονυλομεθάνιο (MSM) 50 mg 150 mg εκχύλισμα Boswellia serrata τυποποιημένο σε 60% boswellic acid 25 mg 75 mg 2 mg υαλουρονικό οξύ 6,66 mg


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πάρτε 1 ταμπλέτα 3 φορές την ημέρα. Μην υπερβαίνετε τη μέγιστη ημερήσια δόση των 3 μερίδων (3 ταμπλέτες) την ημέρα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ