Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Olimp Flex Xplode (360gr)

Βιταμίνες για Αρθρώσεις (Σε Σκόνη)
  • Προστατευτική ασπίδα για αρθρώσεις, χόνδρους και συνδέσμους
  • Ταχύτερη αναγέννηση μετά από τραύμα, τραυματισμούς και χειρουργικές επεμβάσεις
  • Το κολλαγόνο στην ποσότητα που είναι αναγκαίο (μετά από κλινικές δοκιμές)

Επιλέξτε παραλλαγή:

39,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Olimp Flex Xplode (360gr)

Προστατευτική ασπίδα για αρθρώσεις, χόνδρους και συνδέσμους

Ταχύτερη αναγέννηση μετά από τραύμα, τραυματισμούς και χειρουργικές επεμβάσεις

Το κολλαγόνο στην ποσότητα που είναι αναγκαίο (μετά από κλινικές δοκιμές)

Αυτό το προϊόν είναι για άτομα που ακολουθούν έναν ενεργό, εντατικό τρόπο ζωής και χρειάζονται υγιείς αρθρώσεις.
Χάρη στην επιλογή των υψηλότερης ποιότητας δραστικών συστατικών, της έρευνας και πολλών εργαστηριακών δοκιμών, το Flex Xplode θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Αυτό το συμπλήρωμα συμβάλλει στην καλή λειτουργία του χόνδρου των αρθρώσεων.
Οδηγεί σε ταχύτερη ανάρρωση μετά από τραυματισμούς, ερεθισμούς ή ακόμα και χειρουργικές επεμβάσεις.
Λειτουργεί ως ασπίδα που προστατεύει τις αρθρώσεις, τους χόνδρους και τους συνδέσμους σας.
Η ποιότητα των συστατικών του Flex Xplode είναι αυτό που το κάνει ένα κορυφαίο προϊόν. Τυποποιημένα δραστικά συστατικά, ο μοναδικός συνδυασμός δραστικών ουσιών και υπέροχη γεύση θα ικανοποιήσουν όλους όσους επιλέγουν αυτό το προϊόν.
Κάθε παρτίδα Flex Xplode ελέγχεται για πιθανή μικροβιολογική και φυσικοχημική μόλυνση σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς. Ένα προϊόν που δεν πληροί τα αυστηρά ελεγχόμενα, αυστηρά πρότυπα μας, δεν κυκλοφορεί ποτέ στην αγορά.

Προστατέψτε την υγεία σας με έναν αξιόπιστο σύμμαχο.
Εμπιστευτείτε την 25ετή εμπειρία των επαγγελματιών της Olimp που, όπως και εσείς, εκτιμούν την υγεία, την ευεξία και έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Συστατικά:

Τύπος Power Kolagen:
Η σύνθεση των δύο μορφών τύπου Ι και τύπου II του υδρολυμένου κολλαγόνου υποστηρίζει την ολοκληρωμένη ανακατασκευή αρθρώσεων, καψουλών άρθρωσης, χόνδρου, τενόντων, συνδέσμων και οστικού ιστού.

Φόρμουλα αναγέννησης:
Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο (MSM): επηρεάζει τις διαδικασίες αναγέννησης του επιθηλιακού ιστού, του συνδετικού μυϊκού ιστού και του χόνδρου, και την εντατικοποίηση της αναγέννησης των οστών. Μειώνει επίσης τα συμπτώματα της φλεγμονής.

Πακέτο βιταμινών και ανόργανων συστατικών:
- Ασβέστιο
- Βιταμίνη D3
- Μαγνήσιο
- Βιταμίνη C PureWay-C®
- Υαλουρονικό οξύ
- Εκχύλισμα boswellia serrata

Κάθε ένα από αυτά τα συστατικά είναι ουσιώδες για τη διατήρηση της σωστής λειτουργίας του χόνδρου, και στην περίπτωση που κάποιο από αυτά λείπει λόγω διατροφής, αυτό θα γίνει παράγοντας που περιορίζει τη βιομηχανική ισορροπία του χόνδρου. Είναι ωφέλιμο να παρέχετε όλα αυτά τα συστατικά ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας τις συνέργειες της δράσης τους. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για όσους ασκούν μόνιμα υπερβολικά το κινητικό τους σύστημα, συμπεριλαμβανομένων πρώτον όλων των σωματικά ενεργών ατόμων, και ιδίως εκείνων που συμμετέχουν σε αθλήματα αντοχής, τόσο επαγγελματικά όσο και ως χόμπι.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

1 μερίδα καθημερινά μεταξύ των γευμάτων. Προσθέστε 1 μερίδα (14,4 g σκόνης = 2 μεζούρες) σε 200 ml νερού. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Συνιστάται μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής.

Προειδοποίηση: το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για παιδιά, νέους, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες. Σε περίπτωση διαβήτη, άσθματος, ατόμων με μειωμένη ανοχή στη γλυκόζη, ατόμων που διατρέχουν κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων και σε περίπτωση χρήσης αντιπηκτικών, η χρήση του προϊόντος πρέπει να συμβουλευτεί έναν γιατρό. Μην το χρησιμοποιείτε σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του προϊόντος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ