Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Weider Premium Creatine (375gr)

Μονοϋδρική Κρεατίνη
  • Δύναμη και αντοχή σε ένα μόνο προϊόν
  • Βελτιώνει την απόδοση
  • 100% Μονοϋδρική Κρεατίνη

Επιλέξτε παραλλαγή:

37,00 € 40,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η κρεατίνη (C) είναι ένα πολύ κοινό συμπλήρωμα μεταξύ των αθλητών. Υπάρχουν πολλές μελέτες που έχουν δείξει την εργογονική του δράση αυξάνοντας τα αποθέματα φωσφοκρεατίνης (PC) σε μυϊκό επίπεδο, άρα και ATP.

Το Creapure ® είναι το εμπορικό σήμα για την καθαρή μονοϋδρική κρεατίνη. Το Creapure ® είναι η πιο μελετημένη μορφή κρεατίνης στον κόσμο και αποδεδειγμένα ασφαλής και αποτελεσματική, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιείτε ένα από τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα προϊόντα στην αγορά.

PC + ADP ⇔ C + ATP

Όλα αυτά σημαίνουν ότι η κρεατίνη βελτιώνει τη σωματική απόδοση σε διαδοχικές σειρές σύντομων ασκήσεων υψηλής έντασης, επιτρέποντάς σας να αυξάνετε την ένταση των προπονήσεών σας για να βελτιώνεστε μέρα με τη μέρα.

Για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματά σας, η WEIDER έχει διαμορφώσει την Premium Creatine με την πιο αγνή κρεατίνη της αγοράς (100% Creapure ®). Με την Premium Creatine θα μπορείτε να αντιμετωπίζετε τις καθημερινές σας προπονήσεις με τη μέγιστη δυνατή δύναμη.


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά 3.40γρ 

Creatine Monohydrate 3400mg of which Creatine 3000mg 

Συστατικά 

100% Μονοϋδρική Κρεατίνη.

Μπορεί να περιέχει ίχνη γλουτένης, καρκινοειδή, αυγά, ψάρια, φιστίκια, σόγια, γάλα, ξηρούς καρπούς, λούπινα, διοξείδιο του θείου, θειώδη και παράγωγά τους.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Αναμείξτε 3,4 g σκόνης (1 γεμάτη μεζούρα) με 200 ml νερό.

1 μερίδα την ημέρα. Η σύσταση είναι για 6 εβδομάδες. Στη συνέχεια κάντε ένα διάλειμμα για 2-4 εβδομάδες.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ