Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

BioTech USA Tri-Creatine Malate (300gr)

Tri-Creatine Malate
  • Ειδική ένωση που αποτελείται από τρία μόρια κρεατίνης συνδεδεμένα σε ένα μόριο μηλικού οξέος 
  • Χωρίς πρόσθετα
  • Δεν κάνει κατακράτηση νερού
  • Ταχεία απορρόφηση

Επιλέξτε παραλλαγή:

27,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Tri-Creatine Malate είναι μια σκόνη έντασης που τροφοδοτείται από 5000 mg Tri Creatine Malate σε κάθε μερίδα. Πρόκειται για μια ειδική ένωση που αποτελείται από τρία μόρια κρεατίνης συνδεδεμένα σε ένα μόριο μηλικού οξέος. 

Ο δεσμός διασπάται από το στομάχι οξύ, απελευθερώνοντας την καθαρή κρεατίνη η οποία στη συνέχεια απορροφάται. Η κρεατίνη αυξάνει τη φυσική απόδοση σε διαδοχικές εκρήξεις βραχυπρόθεσμης άσκησης υψηλής έντασης. Το ευεργετικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με μια ημερήσια πρόσληψη 3 g κρεατίνης.

Το Tri-Creatine Malate, όπως όλα τα προϊόντα BioTech USA, είναι ένα 100% ασφαλές, προσεκτικά επιλεγμένο θρεπτικό συστατικό.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. 


Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. 

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Μηλική τρικρεατίνη 100% (μικρονοποιημένη μονοϋδρική κρεατίνη, μηλικό οξύ).

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Για 1 μερίδα, αναμίξτε 5 g Tri-CreatineMalate με 200 ml νερό ή χυμό φρούτων και πίνετε 20 λεπτά πριν την προπόνηση. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δοσολογία.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Να μην χρησιμοποιείται από άτομα κάτω των 18 ετών ή από άτομα με ιατρική κατάσταση. Μην χρησιμοποιείτε εάν είναι έγκυος ή θηλάζετε.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ