Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

BioTech USA 100% Creatine Monohydrate (300g)

Μονοϋδρική Κρεατίνη
  • Καθαρή μονοϋδρική κρεατίνη
  • Προσφέρει δύναμη & αντοχή
  • Επιταχύνει την αποθεραπεία

Επιλέξτε παραλλαγή:

23,90 € 32,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Καθαρή και Δυνατή Απόδοση

Η Κρεατίνη αυξάνει τη σωματική απόδοση με διαδοχικές εκρήξεις σε μικρής διάρκειας και υψηλής έντασης ασκήσεις. Το ευεργετικό αυτό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την ημερήσια πρόσληψη των 3 γρ κρεατίνης. Το 100% Creatine Monohydrate είναι παρασκευασμένο με καθαρή, φαρμακευτικής ποιότητας κρεατίνη σε μορφή σκόνης. Είναι άγευστο κι έτσι είναι εύκολο ν'αναμιχθεί με άλλα συμπληρώματα διατροφής όπως προϊόντα αύξησης βάρους και shakes πρωτεΐνης.

Όπως όλα τα προϊόντα της BioTech USA,έτσι και το 100% Micronized Creatine Monohydrate περιέχει ασφαλή, προσεκτικά επιλεγμένα θρεπτικά συστατικά.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. * Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί. 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

100% μικρονισμένη μονοϋδρική κρεατίνη


Κατασκευάζεται σε εργοστάσιο που παράγει τρόφιμα που περιέχουν γάλα, αυγά, γλουτένη, σόγια, καρκινοειδή, διοξείδιο του θείου και ξηρούς καρπούς. 

Προειδοποίηση: Κρατήστε το προϊόν μακριά από μικρά παιδιά! Η κατανάλωση του προϊόντος δεν συνιστάται σε άτομα κάτω των 18 ετών, εγκύους και θηλάζουσες μητέρες και σε άτομα υπό φαρμακευτική αγωγή! 

Το συμπλήρωμα διατροφής δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη, ποικίλη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής! 


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ανακατέψτε 1 μερίδα (3,4 g = 1 μεζούρα * = 1 κουταλάκι του γλυκού) του προϊόντος σε 300 ml υγρού της επιλογής σας. 

Λαμβάνετε 1 μερίδα την ημέρα. 

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα κατανάλωσης! 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ