Δωρεάν Μεταφορικά >49€

TMU Creatine Monohydrate (500gr)

TMU Creatine Monohydrate (500gr)

To TMU CREATINE MONOHYDRATE αποτελεί μία 100% μονοϋδρική κρεατίνη σε σκόνη για άμεση απορρόφηση, με εξαιρετική ποιότητα και ουδέτερη γεύση.

H κρεατίνη, είναι ένα συστατικό που συναντάμε στον ανθρώπινο οργανισμό, το οποίο λαμβάνεται από τις τροφές. Παίζει ένα σημαντικό ρόλο στη μεταφορά της ενέργειας. Mέσα στους μύες χρησιμοποιείται για να τροφοδοτήσει τη διαδικασία της συστολής. Mετατρέπεται στον οργανισμό σε φωσφοκρεατίνη, η οποία είναι σημαντική σε αθλήματα έκρηξης.H μείωση των αποθεμάτων φωσφοκρεατίνης, μπορεί να φέρει μυϊκή κόπωση και να ελαττώσει τη μυϊκή δύναμη.

Tο προϊόν CREATINE MONOHYDRATE της TMU περιέχει καθαρής μορφής μικροφιλτραρισμένη μονοϋδρική κρεατίνη σε μορφή σκόνης. Μελέτες έδειξαν ότι αυτή η μορφή κρεατίνης μπορεί να αυξήσει το μέγιστο της εκρηκτικής δύναμης, τη σωματική μάζα και τη μυϊκή απόδοση.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Μονοϋδρική κρεατίνη

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά ημερήσια δόση (5 γρ) Μονοϋδρική κρεατίνη 5 γρ 

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

22,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ