Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

GoldTouch Nutrition Crea Mix (200gr)

10 Κρεατίνες
  • 10 διαφορετικοί τύποι κρεατίνης
  • Βελτιωμένη μυϊκή δύναμη
  • Μειωμένη αίσθηση μυϊκής κόπωσης & Αυξημένη ικανότητα αντοχής
  • Ταχύτερη ανάκαμψη, ώστε να μπορείτε να πιέζετε πιο σκληρά σε κάθε προπόνηση
  • Ενυδατωμένοι μύες για μεγαλύτερη και πληρέστερη εμφάνιση

Επιλέξτε παραλλαγή:

25,00 € 30,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

GoldTouch Nutrition Crea Mix (200gr)

Το CreaMix είναι μια ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα η οποία περιλαμβάνει 10 διαφορετικά είδη κρεατίνης.

Tri-Creatine Malate,Creatine Alpha-Ketoglutarate, Creatine Orotate, Creatine Gluconate, Creatine Pyruvate, Kre-alkalyn, Creatine HCL, Creatine Citrate, Creatine Nitrate, Creatine Ethyl Ester

Ο συνδυασμός αυτών των 10 τύπων κρεατίνης, εξασφαλίζει γρήγορη αλλά και παρατεταμένη αποδέσμευση της στους μύες , κατά τη διάρκεια της άσκησης που οι ανάγκες των μυών για ενέργεια αυξάνονται κατακόρυφα. Ταυτόχρονα εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή απορρόφηση η οποία θα φτάσει τη μυϊκή ανάπτυξη σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί το CreaMix σε κύκλους με φάση φορτώματος. Με 5γρ. ανά δόση το CreaMix είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για την αύξηση του μυϊκού όγκου και κατ' επέκταση τη βελτίωση της δύναμης και της μυϊκής αντοχής και της απόδοσης γενικότερα.

Τι είναι η κρεατίνη και πως λειτουργεί;

Η κρεατίνη είναι μία ενδογενής ουσία (παράγεται από το σώμα μας) από τα αμινοξέα γλυκίνη, αργινίνη και μεθιονίνη . Επίσης λαμβάνεται και από την τροφή με την κατανάλωση κόκκινου κρέατος και ψαριών.

Εντοπίζεται στους σκελετικούς μύες, τον εγκέφαλο και σε διάφορους άλλους ιστούς. Η κρεατίνη στους μύες σχηματίζει τη φωσφοκρεατίνη (PCr), μια ουσία πολύ σημαντική για την ενεργειακή απόδοση καθώς συμβάλλει στην αναγέννηση του ΑΤΡ, το οποίο με τη σειρά του παρέχει την απαραίτητη ενέργεια σε κάθε κύτταρο. Κατά τη διάρκεια της άσκησης, οι μύες απαιτούν τεράστια ποσά άμεσης ενέργειας, πολλαπλασιάζοντας την ανάγκη για ATP. Η κρεατίνη επομένως επαναπρομηθευει τους μυς με ATP παρατείνοντας έτσι το χρόνο που μπορεί ο μυς να παράγει έργο. Αυτό σας επιτρέπει να ασκηθείτε περισσότερο και με μεγαλύτερη ένταση.

Συσκευασία:200γρ(40 δόσεις)

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Α.Γ ΕΟΦ 58407 30/8/2010


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ημέρες Άσκησης: Καταναλώστε 5γρ. το πρωί και 5γρ πριν την προπόνηση.

Ημέρες Χαλάρωσης: Καταναλώστε 5γρ. το πρωί

Συστήνεται να καταναλώνεται με χυμό ώστε να βελτιωθεί η έκκριση ινσουλίνης. (Η ινσουλίνη λειτουργεί ως ένα είδος προωθητικής αντλίας για την κρεατίνη, ωθώντας την στους μύες, βελτιώνοντας έτσι ακόμα περισσότερο την πρόσληψη κρεατίνης)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ