Σας ενημερώνουμε ότι όλες οι παραγγελίες που θα δοθούν μετά τις 11 Αυγούστου, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα εκτελεστούν από 23 Αυγούστου. Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!
Από το 1990

Scitec Nutrition 100% Creatine Monohydrate (300gr)

Μονοϋδρική Κρεατίνη
  • 100% καθαρή μονοϋδρική κρεατίνη
  • Αύξηση μυϊκής μάζας και Δύναμης
  • Επιτάχυνση της αποθεραπείας

Επιλέξτε παραλλαγή:

25,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Scitec 100% Creatine Monohydrate - Βελτιστοποιεί τη Φυσική Απόδοση Κατά τη Διάρκεια Προοδευτικών Εκρήξεων Μικρής Διάρκειας, Υψηλής Έντασης Άσκησης.

Η κρεατίνη είναι ένα αζωτούχο οργανικό οξύ που εμφανίζεται στα σπονδυλωτά. Περίπου το 95% της Κρεατίνης στο σώμα βρίσκεται στον σκελετικό μυ. Βοηθά στην παροχή ενέργειας σε όλα τα κύτταρα, πρωταρχικά στα μυικά, Αυξάνοντας το σχηματισμό Αδενοσύνης Τριφωσφορικής (ATP) που δρα ως απόθεμα ενέργειας των κυττάρων, επίσης για τις μυϊκές συσπάσεις.

Το Scitec 100% Creatine Monohydrate περιέχει την πιο μελετημένη μορφή Κρεατίνης που έχει υπάρξει. Η κρεατίνη σε 3 γρ. ημερήσιας δόσης είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι αυξάνει την απόδοση σε προοδευτικές εκρήξεις μικρής διάρκειας, υψηλής έντασης άσκηση όπως η άσκηση με βάρη και το διαλειμματικό κάρδιο.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. 


Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. 

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Διαιρέστε το σωματικό βάρος σας σε κιλά με το 3. Αυτό είναι το ποσό της κρεατίνης σε γραμμάρια που θα πρέπει να λαμβάνετε καθημερινά στη φάση της φόρτωσης (πρώτη εβδομάδα χρήσης).

Μετά την περίοδο αυτή, να λαμβάνετε τη μισή ποσότητα για συντήρηση. Χρησιμοποιήστε το με άδειο στομάχι, κυρίως μετά την προπόνηση με απλούς υδατάνθρακες.

Χρησιμοποιήστε 400 ml υγρού για κάθε 5 γραμμάρια κρεατίνης για να επιτευχθεί σωστή διάλυση. Κατά τη διάρκεια της χρήσης της κρεατίνης, βεβαιωθείτε ότι είστε διαρκώς καλά ενυδατωμένοι. 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ