Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

TMU Isotonic Fuel (1000gr)

Σύνθεση Υδατανθρ. & Ηλεκτρ. + Βιταμίνες
  • Εκρηκτικό μείγμα ισοτονικών με υδατάνθρακα
  • Άριστη επιλογή για την έντονη αθλητική δραστηριότητα
  • Αυξάνει την ενέργεια και την αντοχή
  • Βοηθάει την αποκατάσταση των υγρών του σώματος 

Επιλέξτε παραλλαγή:

24,90 € 30,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

To TMU ISOTONIC FUEL πρόκειται για ένα εκρηκτικό μείγμα ισοτονικών με υδατάνθρακα, συνιστώντας μία άριστη επιλογή για την έντονη αθλητική δραστηριότητα. Σε εκλεκτή ποιότητα και απίθανη γεύση πορτοκάλι.

To ISOTONIC FUEL της TMU, είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο προϊόν σε μορφή σκόνης, το οποίο αυξάνει την ενέργεια, την αντοχή και βοηθάει την αποκατάσταση των υγρών του σώματος, ώστε να μπορείτε να γυμνάζεστε για μεγαλύτερη διάρκεια.

Για να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, οι υδατάνθρακες του ISOTONIC FUEL, προέρχονται από 3 πηγές:

1. Δεξτρόζη, για να δώσει γρήγορα ενέργεια στο σώμα.
2. Μαλτοδεξτρίνη, για παρατεταμένη ενέργεια και αποκατάσταση του γλυκογόνου των μυών.
3. Φρουκτόζη, η οποία πρωταρχικά μεταβολίζεται στο συκώτι και είναι σχεδόν 4 φορές αποδοτικότερη στην αποκατάσταση του γλυκογόνου στο συκώτι, από ότι άλλης μορφής υδατάνθρακες.

Συνεπώς, αυτός ο τριπλός συνδυασμός υδατανθράκων στο ISOTONIC FUEL, επιτρέπει τη μέγιστη αναπλήρωση του γλυκογόνου στους μύες και στο συκώτι για την αύξηση της απόδοσης και την αποκατάσταση, επιταχύνει την ενυδάτωση και παρέχει ενέργεια στους εργαζόμενους μύες αυξάνοντας τα επίπεδα αντοχής και παρατείνοντας σημαντικά τον κανονικό χρόνο κόπωσης.

Το ISOTONIC FUEL, παρέχει ακόμη στον οργανισμό ηλεκτρολύτες (κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, ασβέστιο), καθώς επίσης και βιταμίνες C, Β1 και Β6, συστατικά απαραίτητα για το σωστό μεταβολισμό των υδατανθράκων.
Μπορεί να λαμβάνεται στη διάρκεια, αλλά και μετά από άσκηση, αγώνα ή σωματική δραστηριότητα. Έχει πολύ ευχάριστη γεύση και μπορεί επίσης να λαμβάνεται σαν ένα δροσιστικό ρόφημα, ειδικά τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού που λόγω της εφίδρωσης υπάρχει μεγάλη ανάγκη σε ηλεκτρολύτες και ενέργεια. 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Σύμπλεγμα υδατανθράκων [δεξτρόζη, μαλτοδεξτρίνη, φρουκτόζη, ισομαλτουλόζη (πηγή γλυκόζης και φρουκτόζης)], μίγμα βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων [ανθρακικό ασβέστιο, ιωδιούχο κάλιο, οξείδιο μαγνησίου, υδροχλωρική πυριδοξίνη (βιταμίνη B6), υδροχλωρική θειαμίνη (βιταμίνη B1), L-ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C)], κιτρικό οξύ, φωσφορικό τριασβέστιο, γευστικά, χρωστική, αλάτι, γλυκαντικά (ξυλιτόλη, σουκραλόζη).

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Για κάθε δόση, ανακατέψτε σε 500 ml νερό μία μεζούρα (50 γρ) ISOTONIC FUEL και καταναλώστε το μίγμα σιγά-σιγά σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης, αλλά και κατόπιν αυτής για πιο γρήγορη αποκατάσταση. Μπορεί να λαμβάνεται και οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας, σαν ένα δροσιστικό, τονωτικό ρόφημα, για αθλητές, αλλά και για δραστήριους ανθρώπους.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ