Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

BioTech USA Recovery Gel (12 x 60gr)

Εξαντλήθηκε Σύνθεση Υδατ. & Ηλεκτρ. + Αμινοξέα (Τζελ)
  • Παρέχει ενέργεια
  • Συμβάλει στην αποκατάσταση μετά τη προπόνηση

Επιλέξτε παραλλαγή:

30,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σχεδιασμένο για αθλητές αντοχής Το Gel Recovery βοηθά στην αναπλήρωση της απώλειας ενέργειας κατά τη διάρκεια της έντονης άσκησης και στηρίζει την ανάπτυξη των μυών και τη συντήρηση μυών με υψηλής ποιότητας υδρολυμένες πρωτεΐνες ορού γάλακτος. Διαμορφώνεται με TriCARB Matirx, ένα μείγμα υδατανθράκων τριών συστατικών, υπεύθυνο για την παροχή στιγμιαίας ενέργειας στο σώμα σας.

Επεξεργαστήκαμε τη φόρμουλα του Recovery Gel με πολύτιμα αμινοξέα, τα δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών, όπως τα BCAAs (διακλαδισμένα αμινοξέα), L-γλουταμίνη, L-λυσίνη. Επιπλέον, το Gel Recovery περιέχει βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία που χάνονται από την εφίδρωση.

Χρησιμοποιήστε το Gel ανάκτησης για να σας βοηθήσουμε να αποκαταστήσετε την ενέργεια και να δώσετε δομικά στοιχεία μυών στο σύστημά σας.

Όπως όλα τα προϊόντα της BioTech USA, έτσι και το Recovery Gel είναι ένα ασφαλές, προσεκτικά επιλεγμένο θρεπτικό συστατικό .

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. * Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Καθαρισμένο νερό, TRICARB COMPLEX 30% (γλυκόζη 9,33%, φρουκτόζη 9,33%, μαλτοδεξτρίνη 10%), υδρόλυμα πρωτεΐνης (υδρολυμένο κολλαγόνο), L-λυσίνη, L-γλουταμίνη, γαλακτωματοποιητής (άλας νατρίου καρβοξυμεθυλοκυτταρίνης), οξύ (άλας νατρίου καρβοξυμεθυλοκυτταρίνης), μαγνήσιο κιτρικό, L-λευκίνη, άρωμα, L-ισολευκίνη, L-βαλίνη, ινοσιτόλη, θειική γλυκοζαμίνη (από καρκινοειδή), χλωριούχο κάλιο, συντηρητικό (σορβικό οξύ), παντοθενικό ασβέστιο, χρώματα (εκχύλισμα καρότου, εκχύλισμα ροδιού)

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Χρήση μετά την άσκηση. Καταναλώστε αμέσως μετά το άνοιγμα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ