Από το 1990

BioTech USA IsoTonic (600gr)

Σύνθεση Υδατανθρ. & Ηλεκτρ. + Βιταμίνες
 • Ισοτονικό ρόφημα για άριστη αφομοίωση
 • Ενέργεια και Αναπλήρωση των χαμένων συστατικών
 • Αυξημένη Ενυδάτωση Αντιοξειδωτική δράση

Επιλέξτε παραλλαγή:

18,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Γιατί συνιστούμε τη σκόνη BioTechUSA IsoTonic; 

 • Περιεκτικότητα 69% σε υδατάνθρακες από 3 τύπους πηγών υδατανθράκων 
 • Με 5 τύπους ηλεκτρολυτών 
 • Κάθε μερίδα περιέχει 1,5 g αλάτι 
 •  Περιέχει μαγνήσιο από οργανική πηγή (διγλυκινικό μαγνήσιο). 
 •  Χωρίς λακτόζη και γλουτένη 
 •  Χωρίς συντηρητικά και γλυκαντικά 
 •  Διατίθεται και σε πρακτική και οικονομική συσκευασία 

Τρέχουν τα χιλιόμετρα; Αλλά μην ξεμείνετε από ενέργεια... 

Τα διαλύματα υδατανθράκων-ηλεκτρολυτών συμβάλλουν στη μακροπρόθεσμη διατήρηση της απόδοσης κατά τη διάρκεια μακροχρόνιων ασκήσεων αντοχής και αυξάνουν την απορρόφηση νερού κατά την άσκηση. 

Το προϊόν βασίζεται σε 3 τύπους υδατανθράκων, η δεξτρόζη και η σακχαρόζη έχουν ήδη αποδειχθεί, αλλά η Palatinose™ ανεβάζει περαιτέρω το επίπεδο. Οι υδατάνθρακες του προϊόντος επηρεάζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σε διάφορους βαθμούς λόγω της διαφορετικής δομής, του γλυκαιμικού δείκτη και του χρόνου απορρόφησης. 

Επιπλέον, το IsoTonic περιέχει επίσης μια οργανική πηγή μαγνησίου, το διςγλυκινικό μαγνήσιο, επομένως η περιεκτικότητα σε ηλεκτρολύτες είναι πραγματικά εντυπωσιακή με ασβέστιο και νάτριο. 

Η περιεκτικότητα του προϊόντος σε βιταμίνη C και B6 συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κούρασης, επομένως είναι πάντα χρήσιμα, ανεξάρτητα από την ένταση της κίνησης. 

Έτσι, αυτό το αναζωογονητικό ισοτονικό * ρόφημα όχι μόνο βοηθά στην αντικατάσταση του υγρού, αλλά ως διάλυμα υδατανθράκων-ηλεκτρολύτη συμβάλλει στη μακροχρόνια διατήρηση της απόδοσης κατά τη διάρκεια ασκήσεων μεγάλης αντοχής. 

* Το προϊόν είναι ισοτονικό με την προτεινόμενη αραίωση.

Σε ποιον προτείνουμε τη σκόνη BioTechUSA IsoTonic; 

 • Και για άνδρες και για γυναίκες 
 • Συνιστάται επίσης για μικρότερες ηλικιακές ομάδες 
 • Για όσους αναζητούν ανανέωση και αντικατάσταση υδατανθράκων κατά τη διάρκεια της προπόνησης 
 • Για όσους θέλουν να διατηρήσουν την απόδοσή τους κατά τη διάρκεια μακροχρόνιων αθλημάτων αντοχής με τη βοήθεια ενός διαλύματος υδατανθράκων-ηλεκτρολυτών 

Όπως όλα τα άλλα προϊόντα BioTechUSA, το IsoTonic περιέχει ασφαλή, προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά. 


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΓΕΥΣΗ: Πορτοκάλι-μάνγκο: δεξτρόζη 38%, σακχαρόζη 20%, ισομαλτουλόζη * (PalatinoseTM) 18%, γεύσεις, κιτρικό νάτριο 8,5%, οξύ τροφίμων (κιτρικό οξύ), άλατα ασβεστίου με κιτρικό οξύ 1,9%, διγλυκινικό μαγνήσιο 1,8%, L -ασκορβικό οξύ, βαφές (tartrazine, Allura red AC) **, υδροχλωρική πυριδοξίνη. 

* Η ισομαλτουλόζη είναι πηγή γλυκόζης και φρουκτόζης. 

** Ταρτραζίνη, Allura red AC: Μπορεί να έχει επιβλαβή επίδραση στη δραστηριότητα και την προσοχή των παιδιών. 

ΓΕΥΣΗ: Lemon ice tea: δεξτρόζη 39%, σακχαρόζη 20%, ισομαλτουλόζη * (PalatinoseTM) 18%, κιτρικό νάτριο 8,5%, αρώματα, οξύ τροφίμων (κιτρικό οξύ), μαύρο τσάι (Camellia sinensis) εκχύλισμα φύλλων 2%, ασβέστιο σχηματισμένο με κιτρικό οξύ τα άλατά του 1,9%, δισγλυκινικό μαγνήσιο 1,8%, L-ασκορβικό οξύ, υδροχλωρική πυριδοξίνη. 

* Η ισομαλτουλόζη είναι πηγή γλυκόζης και φρουκτόζης. 

Κατασκευάζεται σε εργοστάσιο που παράγει τρόφιμα που περιέχουν γάλα, αυγά, γλουτένη, σόγια, καρκινοειδή, διοξείδιο του θείου και ξηρούς καρπούς. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Κρατήστε το προϊόν μακριά από μικρά παιδιά! Το συμπλήρωμα διατροφής δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη, ποικίλη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής!

 1. Χωρίς ασπαρτάμη
 2. Χωρίς γλουτένη
 3. Χωρίς ΓΤΟ
 4. Χωρίς λακτόζη
 5. Χωρίς συντηρητικά και γλυκαντικά
 6. Vegan

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Αναμειγνύουμε 1 μερίδα (40 γρ. = 2 σκουπ = 3 κουταλιές) με 500ml νερό σε σέικερ. Καταναλώστε 1 μερίδα κατά τη διάρκεια άσκησης ανά ώρα, το πολύ 3 μερίδες ημερησίως.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Το προϊόν δεν αντικαθιστά ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και υγιεινό τρόπο ζωής.Αποθηκεύστε το προϊόν καλά κλεισμένο σε δροσερό, ξηρό μέρος. Μετά το άνοιγμα να μην αφαιρέστε το σακουλάκι υγρασίας!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ