Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

BioTech USA Energy Shot (20 x 25ml)

Σύνθεση Υδατ. & Ηλεκτρ. + Ενεργειακά (Αμπούλες)
  • Αποτελεσματική διέγερση του σώματος
  • Συγκέντρωση και Αντιοξειδωτική Δράση
  • Βελτίωση σωματικής απόδοσης

Επιλέξτε παραλλαγή:

35,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Υγρή πηγή ενέργειας για το δρόμο με μακριάς και κοντής αλυσίδας υδατάνθρακες (Γλυκόζη, Φρουκτόζη, Μαλτοδεξτρίνη, Δ-ριβόζη).

Εμπλουτισμένο με Ταυρίνη, Guarana και L-Αργινίνη.

Με την προσθήκη Μαγνησίου σας βοηθάει να μειώσετε την κούραση και την κόπωση και συμβάλει στην ηλεκτρολυτική ισορροπία και στον μεταβολισμό απόδοσης ενέργειας.

Αμπούλες μιας δόσης των 25ml.

Όπως όλα τα προϊόντα του BioTechUSA, έτσι και το EnergyShot παρασκευάζεται από προσεκτικά επιλεγμένα και ασφαλή συστατικά.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. * Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Νερό, σιρόπι ιμβερτοποιημένου σακχάρου 28%, μαλτοδεξτρίνη 14%, ταυρίνη 4%, κιτρικό μαγνήσιο, άλφα-κετογλουταρική L-αργινίνη, μηλική κιτρουλίνη, γλυκορονολακτόνη, χλωριούχο κάλιο, αρωματική ουσία, εκχύλισμα γκουαράνας 0,5%, οξύ (κιτρικό οξύ, διοξείδιο του άλατος), σε διο. -ριβόζη, L-τυροσίνη, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, συντηρητικό (σορβικό κάλιο).

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πίνετε μια αμπούλα, πριν ή κατά τη διάρκεια μίας εντατικής προπόνησης (ποδηλασία, ορειβασία, τρέξιμο κλπ).


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ