Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

BioTech USA MultiSalt (60caps)

Σύνθεση Ηλεκτρολυτών (Σε Κάψουλες)
 • 292 mg αλάτι ανά κάψουλα
 • Διατηρεί την ισορροπία των ηλεκτρολυτών*
 • Αποτελεσματικό συμπλήρωμα αλατιού
 • Μειώνει τους κινδύνους της μυϊκής κράμπας**
 • Εύχρηστες κάψουλες, εύκολες στην δοσολογία
 • Χωρίς συντηρητικά
 • Χωρίς γλουτένη
 • Χωρίς λακτόζη

Επιλέξτε παραλλαγή:

12,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΛΑΤΙ

Κατά τις παρατεταμένες και ακραίες δραστηριότητες αντοχής (όπως υπέρ-μαραθώνιο, τρίαθλο, πένταθλο, αγώνες υπέρ-αποστάσεων) χάνουμε μεγάλη ποσότητα νερού, αλατιού και μέταλλων, ειδικά όταν ο καιρός είναι ζεστός. Από τα μέταλλα το σώμα μας χάνει κυρίως νάτριο και χλώριο και σε μικρότερη ποσότητα ακόμα και μαγνήσιο. Με κατανάλωση νερού ενυδατώνουμε τον οργανισμό μας αλλά το νερό μόνο του δεν προμηθεύει τα βασικά άλατα που χρειάζονται για την ισορροπία του σώματός μας, και αυτό μπορεί να έχει αρνητικές συνέπιες, και μπορεί ακόμα και να επηρεάσει αρνητικά την ισορροπία των ηλεκτρολυτών. Για τον λόγο αυτό έχει ειδική σημασία της συμπλήρωσης των ηλεκτρολυτών γρήγορα και αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια φυσικών δραστηριοτήτων.

MULTISALT: ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΑΛΑΤΙΟΥ

MultiSalt περιέχει 4 συστατικά σε μια κάψουλα: νάτριο, μαγνήσιο, κάλιο και χλωριούχο άλας. *Το μαγνήσιο συμμετέχει στην διατήρηση της ισορροπίας των ηλεκτρολυτών και μειώνει την κούραση και την κόπωση, ενώ συμβάλλει θετικά στη λειτουργία του μεταβολισμού. **Κάλιο και μαγνήσιο συμβάλλουν στην κανονική λειτουργία των μυών. Συνεπώς όχι μόνο ανανεώνετε γρήγορα αλλά θα μειωθούν και οι κίνδυνοι μυϊκής κράμπας και εσείς μπορείτε να ξεχάσετε της αργοκίνητες ασκήσεις.

Να έχετε πάντα μαζί σας τις κάψουλες αλατιού και η νίκη θα γίνει ακόμα πιο γλυκιά!

Προτείνουμε το MULTISALT:

 • σαν εξαιρετική πηγή ηλεκτρολυτών σε ακραίες ανάγκες για να συμπληρωθεί το αλάτι που χάθηκε με τον ιδρώτα
 • σαν χρήσιμό συμπλήρωμα κατά τις παρατεταμένες δραστηριότητας σε ακραίες καιρικές συνθήκες
 • σαν προετοιμασία του οργανισμού σας για να βρει την δική του λύση ηλεκτρολυτών -υδατανθράκων

Όπως όλα τα προϊόντα της BioTechUSA, έτσι και το MultiSalt παρασκευάζεται από προσεκτικά επιλεγμένα και ασφαλή συστατικά.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. * Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

χλωριούχο νάτριο, οξείδιο του μαγνησίου, χλωριούχο κάλιο, κέλυφος κάψουλας [ζελατίνη, χρώματα (διοξείδιο του τιτανίου, μαύρο οξείδιο του σιδήρου)], μαλτοδεξτρίνη, φωσφορικό ασβέστιο, αντισυσσωματικό παράγοντα (διοξείδιο του πυριτίου). Παρασκευάζεται σε εργοστάσιο που παράγει επίσης τρόφιμα που περιέχουν γάλα, αυγά, σόγια και μουστάρδα.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πάρτε 1 κάψουλα την ημέρα με πολύ νερό (500 ml) κατά την διάρκεια υψηλής έντασης αθλημάτων αντοχής. Πάρτε 1 κάψουλα κάθε 60 λεπτά.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ