Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

BioTech USA Carbox (1000gr)

Σύνθεση Υδατανθράκων
  • Ρόφημα Υδατανθράκων
  • Μίξη διάφορων τύπων υδατάνθρακα
  • Ιδανικό για αποκατάσταση

Επιλέξτε παραλλαγή:

11,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ενισχυμένο από Multi-Interval CarboX™, αυτό το υψηλά προηγμένο μείγμα υδατανθράκων είναι σχεδιασμένο να λαμβάνεται πριν και κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Το CarboX™, όπως όλα τα προϊόντα της BioTech USA αποτελείται από ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά.

Το CarboX™ είναι σχεδιασμένο με 5 τύπους υδατανθράκων, ο καθένας διαφορετικής σύνθεσης. Το CarboX™ απελευθερώνει επίσης Παλατινόζη™, περιέχει ισομαλτουλόζη που σε σύγκριση με άλλα σάκχαρα επιφέρει χαμηλότερα επίπεδα ανόδου της γλυκόζης στο αίμα μετά την κατανάλωσή τους.

Όπως όλα τα προϊόντα της BioTech USA, έτσι και το Carbox αποτελείται από ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. * Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Μαλτοδεξτρίνη, δεξτρόζη, σακχαρόζη, φρουκτόζη, άμυλο καλαμποκιού.

Κατασκευάζεται σε εργοστάσιο που παράγει τρόφιμα που περιέχουν γάλα, αυγά, γλουτένη, σόγια, καρκινοειδή, διοξείδιο του θείου και ξηρούς καρπούς.

  1. Χωρίς ασπαρτάμη
  2. Χωρίς γλουτένη
  3. Χωρίς ΓΤΟ
  4. Χωρίς διοξείδιο του τιτανίου 
  5. Vegan

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Αναμίξτε 50 γρ από το CarboX™ με 300 ml από οποιοδήποτε ρόφημα της επιλογής σας. Τέλειο για ανάμιξη με άλλα συμπληρώματα διατροφής για πριν ήμετά την προπόνηση. Κάθε μέρα με άφθονο νερό.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ