Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Balkan Pharmaceuticals Creatine Monohydrate Orange Flavor (510gr)

Μονοϋδρική Κρεατίνη
  • Εξαιρετικά καθαρή και ισχυρή μονοϋδρική κρεατίνη
  • Επεξεργασμένη σε μικροσκοπικά σωματίδια για καλύτερη, ταχύτερη απορρόφηση

Επιλέξτε παραλλαγή:

46,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Micronized CREATINE BP σε σκόνη γίνεται με εξαιρετικά καθαρή και ισχυρή μονοϋδρική κρεατίνη. Είναι επεξεργασμένη σε μικροσκοπικά σωματίδια για καλύτερη, ταχύτερη απορρόφηση και μεταφορά απευθείας στους μυς σας, ακριβώς εκεί που πρέπει να είναι ώστε να υπάρξει καλύτερη απόδοση, αύξηση μυών, βελτιώση της δύναμης και της αντοχής - με αποτέλεσμα μεγαλύτερους, γεμάτους μυς, λιγότερος χρόνος ανάπαυσης μεταξύ των προπονήσεων, περισσότερη δύναμη και περισσότερες επαναλήψεις κατά τη διάρκεια κάθε σετ.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Συστατικά: 100% μονοϋδρική κρεατίνη, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, άρωμα πορτοκαλιού, γύκαντικά: σακχαρίνη νατρίου.


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα: 5,1 g Μονοϋδρική Κρεατίνη: 5 g


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Αναμίξτε 5 g μονοϋδρικής κρεατίνης BP με 200-250 ml νερό, χυμό ή το αγαπημένο σας ποτό πριν ή μετά την προπόνηση. Πάρτε 1-2 μερίδες την ημέρα πριν ή μετά την προπόνηση. Τις ημέρες που δεν κάνετε προπόνηση πάρτε 1 μερίδα το πρωί.

Συμβουλές: Πίνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό καθημερινά όταν καταναλώνετε κρεατίνη. Η κατανάλωση απλών υδατανθράκων με κρεατίνη μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της συνολικής αποτελεσματικότητας.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. Το προϊόν αυτό δεν πρέπει να αντικαθιστά μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Διατηρήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευθείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Διακόψτε αν έχετε ανεπιθύμητες ενέργειες.

Να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ