Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Swedish Nutra Ultra + Multivitamin (500ml)

Πολυβιταμίνες + Αμινοξέα + Αντιοξειδωτικά (Υγρό)

Swedish Nutra Ultra + Multivitamin (500ml)

Το Ultra + Multivitamin περιλαμβάνει 147 δραστικά συστατικά σε κάθε δόση που αποτελείται από Βιταμίνες, Ορυκτά και Σούπερ Πράσινα και αμινοξέα.

Όταν δεν τρώμε αρκετά φρούτα και λαχανικά, χάνουμε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου, καρδιακών παθήσεων και άλλων καταστάσεων υγείας.

Γιατί πρέπει να πάρετε το Ultra + Multivitamin:

Υγιής γήρανση

Καθώς μεγαλώνουμε, γίνεται πιο δύσκολο για το σώμα να απορροφήσει θρεπτικά συστατικά και τα φάρμακα μπορούν να καταστρέψουν περαιτέρω το σώμα μας από θρεπτικά συστατικά. Μια πολυβιταμίνη μπορεί να αντισταθμίσει αυτές τις ελλείψεις.

Καλό για την καρδιά σας

Μελέτες έχουν δείξει ότι η λήψη υψηλής ποιότητας πολυβιταμίνης μπορεί να μειώσει τις καρδιαγγειακές παθήσεις

Υποστηρίζει την υγεία των ματιών

Το Ultra + Multivitamin περιλαμβάνει Lutein και Zeaxanthin που προστατεύουν τα μάτια από επιβλαβή κύματα φωτός και μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο εκφυλισμού της ωχράς κηλίδας.

Η βιταμίνη Α προστατεύει από την υπεριώδη βλάβη και επιβραδύνει τα σημάδια γήρανσης. Η βιταμίνη Β2 ριβοφλαβίνη είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη και τη συνολική καλή υγεία. Βοηθά το σώμα να διασπάσει πρωτεΐνες και λίπη για να παράγει ενέργεια. Η βιταμίνη C Το ασκορβικό οξύ είναι αντιφλεγμονώδες και υποστηρίζει τη λήψη του κολλαγόνου που προσλαμβάνεται. Η βιταμίνη D είναι ένα σημαντικό συστατικό στη μυοσκελετική ανάπτυξη, συντήρηση και λειτουργία. Τα κατάλληλα επίπεδα βιταμίνης D συσχετίζονται με μεγαλύτερη οστική πυκνότητα, χαμηλότερα ποσοστά οστεοπορωτικών καταγμάτων και βελτιωμένη νευρομυϊκή λειτουργία

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.


Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.


* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

25,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ