Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

BioTech USA B-Complex (60caps)

Πολυβιταμίνες + Αντιοξειδωτικά
  • Προστατεύει το νευρικό σύστημα
  • Συμβάλλει στον μεταβολισμό πρωτεϊνών και υδατανθράκων
  • Συμβάλλει στη σωστή λειτουργία όλων των ιστών και οργάνων του σώματος

Επιλέξτε παραλλαγή:

15,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένα ισορροπημένο συγκρότημα Β που παρέχει 8 βασικές βιταμίνες Β μαζί με άλλες βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά και βότανα. Οι βιταμίνες Β υποστηρίζουν το μεταβολισμό των υδατανθράκων και την παραγωγή ενέργειας. Ενισχυμένη με βότανα όπως το γκουαράνα, το ginseng, η γύρη των μελισσών και τα βιοφλαβονοειδή.

Η βιταμίνη Β2 είναι απαραίτητη για την παραγωγή ενέργειας και συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών βλεννογόνων, του δέρματος και της όρασης.

Η νιασίνη παρέχει διατροφική υποστήριξη για την κανονική ψυχολογική λειτουργία ενώ μειώνει την κόπωση και την κούραση.

Η βιταμίνη Β6 παίζει ρόλο στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ομοκυστεΐνης, ρυθμίζει την ορμονική δραστηριότητα και υποστηρίζει τον φυσιολογικό μεταβολισμό των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου.

Το φυλλικό οξύ συμβάλλει επίσης στην κανονική σύνθεση αμινοξέων και στο σχηματισμό αίματος και υποστηρίζει τη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η βιταμίνη Β12 είναι απαραίτητη για την παραγωγή ενέργειας, την κανονική ψυχολογική λειτουργία και το σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων.

Η βιοτίνη λειτουργεί ως συνένζυμο και συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών. Παρέχει διατροφική υποστήριξη για υγιές δέρμα και μαλλιά.

Το σύμπλεγμα βιταμίνης Β περιλαμβάνει επίσης σημαντικά ορυκτά όπως ο σίδηρος που εμπλέκεται στην αξιοποίηση της ενέργειας.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να αντικαθιστούν μια ισορροπημένη, ποικίλη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Όπως όλα τα προϊόντα του BioTechUSA,έτσι και το B-Complex παρασκευάζεται από προσεκτικά επιλεγμένα και ασφαλή συστατικά.

Κατασκευάζεται σε εργοστάσιο που παράγει τρόφιμα που περιέχουν γάλα, αυγά, γλουτένη, σόγια, καρκινοειδή, διοξείδιο του θείου και ξηρούς καρπούς.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. * Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πάρτε δύο δισκία ημερησίως. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δοσολογία!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ