Σας ενημερώνουμε ότι όλες οι παραγγελίες που θα δοθούν μετά τις 11 Αυγούστου, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα εκτελεστούν από 23 Αυγούστου. Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!
Από το 1990

Real Pharm Vitamax Women (60tabs)

Πολυβιταμίνες για Γυναίκες
  • Γυναικεία πολυβιταμίνη
  • Προσεκτικά επιλεγμένες βιταμίνες και μέταλλα
  • Υγεία, ενέργεια, ζωτικότητα και αντοχή
  • Αποκατάσταση των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών
7,90 € 12,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Real Pharm Vitamax Women (60tabs)


Το REAL PHARM VITAMAX WOMEN είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής ειδικά παρασκευασμένο με γνώμονα τις γυναίκες. Το προϊόν περιέχει πιο προσεκτικά επιλεγμένες βιταμίνες και μέταλλα, που παρέχουν υγεία, ενέργεια, ζωτικότητα και αντοχή για το γυναικείο σώμα. Επιπλέον, το προϊόν έχει εμπλουτιστεί με βιταμίνες και μέταλλα που είναι υπεύθυνα για την αποκατάσταση των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών.

Το VITAMAX WOMEN είναι η απάντηση σε όλες τις απαιτήσεις των γυναικών που νοιάζονται τόσο για την υγεία όσο και για την άψογη εμφάνιση. Το συμπλήρωμα διατροφής REAL PHARM VITAMAX WOMEN είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη διατροφή σας,η οποία συχνά είναι ατελής και απουσιάζουν κάποια απαραίτητα συστατικά. Ωστόσο, θα λειτουργήσει εξίσου καλά για τις γυναίκες που ακολουθούν μια ισορροπημένη διατροφή, αλλά θέλουν να φροντίζουν πλήρως, πιο αποτελεσματικά το σώμα τους.


Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις γυναίκες που ασκούνται τακτικά, είτε σε επαγγελματικό είτε σε ερασιτεχνικό επίπεδο, καθώς και στην περίπτωση εγκύων και θηλασμένων γυναικών.

Αξίζει να συνειδητοποιήσουμε ότι το σώμα που εκτίθεται σε σωματική και διανοητική πίεση, ακόμη και με σωστά επιλεγμένη διατροφή, πρέπει να υποστηρίζεται διατροφικά για να λειτουργεί σωστά.


Φυσικά, το συμπλήρωμα που παρουσιάζεται εδώ δεν αφορά μόνο τις βιταμίνες και τα μέταλλα. Περιέχει επίσης άλλα συστατικά, όπως εκχύλισμα τσουκνίδας ή λεκιθίνη σόγιας. Αυτές οι ουσίες, εάν χρησιμοποιούνται τακτικά, μπορούν να υποστηρίξουν ακόμη πιο αποτελεσματικά το σώμα σας, με πιο υγιές δέρμα, λαμπερά μαλλιά ή βελτιωμένη μνήμη.


Η REAL PHARM VITAMAX WOMEN θα είναι η τέλεια επιλογή για όλες τις γυναίκες που έχουν επίγνωση της υγείας. Όλες οι γυναίκες που θέλουν να φροντίζουν συνολικά το δέρμα, τα μαλλιά, την ευεξία και την υγεία τους γενικά. Πρέπει να θυμόμαστε ότι ο καλύτερος τρόπος για την καταπολέμηση των ασθενειών και της κακής διάθεσης είναι η πρόληψή τους. Δεν υπάρχει καλύτερη πρόληψη από το να παρέχετε στο σώμα σας όλες τις απαραίτητες ουσίες - με την κατάλληλη συμπλήρωση θα αντιμετωπίσει με επιτυχία οποιεσδήποτε προκλήσεις για την υγεία.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2 ταμπλέτες - 2 ταμπλέτες Μαγνήσιο (κιτρικό μαγνήσιο) 120 mg Ασβέστιο (ανθρακικό ασβέστιο) 240 mg Βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ) 80 mg Εκχύλισμα τσουκνίδας (Urtica doica L.) 25 mg ινουλίνη 25 mg εκχύλισμα μούρων Acai 10:1 20 mg Βιταμίνη Βιταμίνη 20 mg αμίδιο 16mg Σίδηρος (γαλακτικός σίδηρος) 13mg Βιταμίνη Ε (D-άλφα τοκοφερόλη) 12mg Ψευδάργυρος (θειικός ψευδάργυρος) 10mg Βιταμίνη Β5 (παντοθενικό οξύ) 6m ALA - άλφα λιποϊκό οξύ 5mg Πιπερίνη 2mg Μαγγάνιο (2 θειικό μαγγάνιο) ,4mg Βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη) 1,4mg Βιταμίνη Β1 (μονονιτρική θειαμίνη)1,1m Χαλκός (θειικός χαλκός) 1mg Βιταμίνη Α (οξικός ρετινυλεστέρας) 800ug Φολικό οξύ (πτεροϋλομονογλουταμικό οξύ) 200 Ιώδιο (ιωδιούχο σεληνιουγέλαιο) σεληνικό) 55 γρ. Βιοτίνη (D-βιοτίνη) 50 γρ. Βιταμίνη D (χοληκαλσιφερόλη) 5 γρ. Βιταμίνη Β12 (κοβαλαμίνη) 2,5 μγρ.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Λαμβάνετε καθημερινά 2tabs με τα γεύματα σας. 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ