Δωρεάν Μεταφορικά >49€

GoldTouch Nutrition MVC Multi Vitamins (60caps)

  • Θωρακίστε τον οργανισμό σας
  • 100% φυσικό σύμπλεγμα πολύ-βιταμινών
  • Ενισχύει τον οργανισμό σας μια καλή δόση ασβεστίου, σιδήρου, ψευδάργυρου, μαγνησίου, καλίου, ιωδίου και άλλων μετάλλων

Επιλέξτε παραλλαγή:

19,00 € 25,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

GoldTouch Nutrition MVC Multi Vitamins (60caps)

100% Συμπλεγμα Πολυβιταμινών

Ο οργανισμός χρειάζεται καθημερινά τις βιταμίνες A, B, C, D, E, H, σύμπλεγμα 7 B και B12 προκειμένου να λειτουργήσει σωστά. Το ίδιο ισχύει και για τα μεταλλικά στοιχεία τα οποία είναι επίσης σημαντικά και δρουν μαζί με τις βιταμίνες στις περισσότερες βιολογικές λειτουργίες του οργανισμού.

Οι βιταμίνες & τα μέταλλά είναι απαραίτητα για:

  • Σχηματισμό & διατήρηση υγιών ιστών
  • Λειτουργία ανοσοποιητικού συστήματος
  • Ρύθμιση του μεταβολισμού
  • Απορρόφηση θρεπτικών συστατικών
  • Διατήρηση νευρικού συστήματος
  • Στη δύναμη και δομή των οστών

Αντιοξειδωτικά

Το σώμα σας δεν συνθέτει βέβαια βιταμίνες, πραγμα που σημαίνει ότι πρέπει να προέλθουν απο τη διατροφή. Καταστάσεις όπως η αυξημένη αθλητική δραστηριότητα, η δυσλειτουργία του πεπτικού συστήματος, η γρίπη, αυξάνουν την ανάγκη για βιταμίνες & μέταλλικά στοιχεία. Ακόμα όμως και η κακή διατροφή, φτωχή σε φρούτα και λαχανικά ή μια δίαιτα απώλειας λίπους στερούν τον οργανισμό σας απο τις απαρίτητες βιταμίνες. Οι MVC multivitamins είναι αυτό που χρειάζεσαι για να συμπληρώσεις με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες στις κατάλληλες ποσότητες. Επίσης ενισχύουν τον οργανισμό σας μια καλή δόση ασβεστίου, σιδήρου, ψευδάργυρου, μαγνησίου, καλίου, ιωδίου και άλλων μετάλλων. Επιπλέον στο ανανεωμένο MVC έχουν προστεθεί superfoods όπως βασιλικός πολτός, ALA, σπιρουλίνα, ginseng, εκχύλισμα από σταφύλι και raspberries κτλ. τα οποία συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού.

Θωρακίστε τον οργανισμό σας, με τη δύναμη πολλών και διαφορετικών βιταμινών σε ένα μόνο προιόν!!

Συσκευασία: 60 καψουλες

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

2 κάψουλες την ημέρα. 1 το πρωί και 1 το απόγευμα 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ