Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

BioTech USA Vitabolic (30tabs)

Πολυβιταμίνες
 • 11 διαφορετικές βιταμίνες
 • 7 διαφορετικά μεταλλικά στοιχεία
 • Χωρίς λακτόζη και χωρίς γλουτένη

Επιλέξτε παραλλαγή:

10,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Για να δώσετε το καλύτερο, πρέπει επίσης να επαναφορτίσετε και να ανανεωθείτε, ειδικά αν κάνετε έντονη προπόνηση. Σε έναν αθλητή, η απαίτηση βιταμινών και μετάλλων μπορεί να είναι υψηλότερη από τον μέσο όρο, αφού χάνεις πολλές από αυτές τις βιταμίνες και μέταλλα κατά την ενεργό καθημερινή ζωή και την έντονη σωματική άσκηση. Επιπλέον, η άσκηση - ακόμα και με θετική έννοια - σημαίνει άγχος στο σώμα, καθώς η τακτική μυϊκή εργασία διεγείρει τον σχηματισμό ελεύθερων ριζών και οξειδωτικών ουσιών. Ετοιμαστείτε για μια εξαιρετική απόδοση σε καθημερινή βάση.

Πώς, πότε και σε ποιον συστήνεται;

 • Τόσο για κυρίες όσο και για κύριους που ασκούνται τακτικά.
 • Ακόμα κι αν έχετε μια ποικιλία διατροφής.
 • Αν ψάχνετε για ένα συμπλήρωμα διατροφής για να παίρνετε καθημερινά.

Το Vitabolic είναι ένα αθλητικό προϊόν με ευρύτατο σκοπό. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Το Vitabolic έχει υψηλή περιεκτικότητα σε Βιταμίνη Β, η οποία είναι εξαιρετική στο φάσμα προϊόντων της BioTechUSA. Περιέχει βιταμίνες Β6, βιταμίνη Β12 και ριβοφλαβίνη (Βιταμίνη Β2) και συμβάλλει στις φυσιολογικές μεταβολικές διεργασίες που παράγουν ενέργεια, συμβάλλει στην κανονική λειτουργία του νευρικού συστήματος καθώς και στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης. Η περιεκτικότητα του προϊόντος σε σίδηρο, μαγγάνιο και βιταμίνη C συμβάλλει στις φυσιολογικές μεταβολικές διεργασίες που παράγουν ενέργεια.

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Το Vitabolic περιέχει βιταμίνη Ε, βιταμίνη C και ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2), μαγγάνιο, χαλκό και ψευδάργυρο που συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Η περιεκτικότητα του προϊόντος σε βιταμίνη Α, βιταμίνη C, ψευδάργυρο, χαλκό και σίδηρο συμβάλλει στην κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

ΣΥΚΩΤΙ

Η περιεκτικότητα σε χολίνη του προϊόντος συμβάλλει στη διατήρηση της κανονικής λειτουργίας του ήπατος.

ΔΕΡΜΑ, ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΝΥΧΙΑ

Η βιταμίνη Α, ψευδάργυρος, νιασίνη, ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2) και περιεχόμενο ιωδίου βοηθούν στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης του δέρματος. Η περιεκτικότητα σε χαλκό στο Vitabolic συμβάλλει στην κανονική χρώση τόσο του δέρματος όσο και των μαλλιών. Χάρη στην περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο, το προϊόν συμβάλλει στη διατήρηση της κανονικής κατάστασης ακόμη και των νυχιών και των μαλλιών.

ΟΣΤΑ

Η περιεκτικότητα σε βιταμίνη D και μαγγάνιο συμβάλλει στη διατήρηση μιας υγιούς, κανονικής οστικής δομής.

Όπως όλα τα προϊόντα BioTechUSA, το Vitabolic αποτελείται από ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. * Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

άλατα ασβεστίου με ορθοφωσφορικό οξύ, L-ασκορβικό οξύ, οξείδιο μαγνησίου, διογκωτικούς παράγοντες (γέλη κυτταρίνης, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη), διτρυγική χολίνη, οξικός DL-άλφα-τοκοφερυλεστέρας, μονονιτρική θειαμίνη, νιτρικό νιτρικό ασβέστιο μεθυλοκυτταρίνη), ριβοφλαβίνη, υδροχλωρική πυριδοξίνη, αντισυσσωματικά άλατα (άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, λιπαρά οξέα), εκχύλισμα φρούτων εσπεριδοειδών, οξικός ρετινυλεστέρας, οξείδιο ψευδαργύρου, θειικό μαγγάνιο, ινοσιτόλη, θειικός χαλκός, χοληκαλσιφερομινο-οξύ, μονοκυανοκυανογλυκανόλη, ιωδιούχο κάλιο. 


Κατασκευάζεται σε εργοστάσιο που παράγει τρόφιμα που περιέχουν γάλα, αυγά, γλουτένη, σόγια, καρκινοειδή, διοξείδιο του θείου και ξηρούς καρπούς.

 1. Χωρίς ΓΤΟ
 2. Χωρίς διοξείδιο του τιτανίου
 3. Vegan
 4. Χωρίς λακτόζη 
 5. Χωρίς γλουτένη

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ως συμπλήρωμα διατροφής παίρνετε 1 ταμπλέτα καθημερινά.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ