Δωρεάν Μεταφορικά >49€

BioTech USA Multi Mineral Complex (100tabs)

  • Συμπλήρωμα μετάλλων
  • Ισχυρή αντιοξειδωτική δράση
  • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος

Επιλέξτε παραλλαγή:

11,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

«Γεμίστε μέταλλα» απ' την κορυφή ως τα νύχια!

Στοιχεία κλειδιά στο Multi Mineral Complex παρέχουν υποστήριξη στη διατροφή για κανονική ανάπτυξη των οστών, λειτουργία μυών, αναπαραγωγή και μεταβολισμό. Το Ασβέστιο και το Μαγνήσιο είναι απαραίτητα για την κανονική ανάπτυξη των οστών και των δοντιών. Ο Ψευδάργυρος είναι παρών σε όλους τους ιστούς, τα όργανα και τα υγρά του σώματος και συμβάλλει στο μεταβολισμό των λιπαρών οξέων και στην αναπαραγωγή. Το Χρώμιο είναι σημαντικό για τη διατήρηση των κανονικών επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αντικαθιστούν την ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή και τον υγεινό τρόπο ζωής.

Όπως όλα τα προϊόντα της BioTech USA, έτσι και το Multi Mineral Complexπαρασκευάζεται από προσεκτικά επιλεγμένα και ασφαλή συστατικά.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. * Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί. 


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Πρωτεΐνη ορού γάλακτος, στεατικό οξύ, στεατικό μαγνήσιο, φαρμακευτικό γλάσο. Κατασκευασμένο σε εγκαταστάσεις GMP που χρησιμοποιεί σόγια, αυγό, φιστίκια.


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ως συμπλήρωμα διατροφής παίρνετε 3 ταμπλέτες καθημερινά.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ