Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

BioTech USA Multi Mineral Complex (100tabs)

Mix Μετάλλων
  • Συμπλήρωμα μετάλλων
  • Ισχυρή αντιοξειδωτική δράση
  • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος

Επιλέξτε παραλλαγή:

11,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

«Γεμίστε μέταλλα» απ' την κορυφή ως τα νύχια!

Στοιχεία κλειδιά στο Multi Mineral Complex παρέχουν υποστήριξη στη διατροφή για κανονική ανάπτυξη των οστών, λειτουργία μυών, αναπαραγωγή και μεταβολισμό. Το Ασβέστιο και το Μαγνήσιο είναι απαραίτητα για την κανονική ανάπτυξη των οστών και των δοντιών. Ο Ψευδάργυρος είναι παρών σε όλους τους ιστούς, τα όργανα και τα υγρά του σώματος και συμβάλλει στο μεταβολισμό των λιπαρών οξέων και στην αναπαραγωγή. Το Χρώμιο είναι σημαντικό για τη διατήρηση των κανονικών επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αντικαθιστούν την ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή και τον υγεινό τρόπο ζωής.

Όπως όλα τα προϊόντα της BioTech USA, έτσι και το Multi Mineral Complexπαρασκευάζεται από προσεκτικά επιλεγμένα και ασφαλή συστατικά.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. * Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί. 


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Ογκώδης παράγοντας (γέλη κυτταρίνης), ανθρακικό ασβέστιο, άλατα ασβεστίου που σχηματίζονται με ορθοφωσφορικό οξύ, οξείδιο του μαγνησίου, επικάλυψη (σταθεροποιητές [συμπολυμερές μοσχεύματος πολυ(βινυλικής αλκοόλης)-πολυ(αιθυλενογλυκόλης), πολυβινυλική αλκοόλη]), αντισυσσωματικοί παράγοντες (ταλκ, μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων)}, αντισυσσωματικά (άλατα λιπαρών οξέων μαγνησίου, διοξείδιο του πυριτίου), φουμαρικός σίδηρος(II), οξείδιο ψευδαργύρου, θειικό μαγγάνιο, οξείδιο χαλκού(II), μολυβδαινικό νάτριο, σεληνικό νάτριο, ιωδιούχο κάλιο , χλωριούχο χρώμιο (III).

Κατασκευάζεται σε εργοστάσιο που παράγει τρόφιμα που περιέχουν γάλα, αυγά, γλουτένη, σόγια, φιστίκια, ξηρούς καρπούς, σέλινο, ψάρια, καρκινοειδή, μαλάκια και διοξείδιο του θείου.

  1. Χωρίς γλουτένη
  2. Χωρίς ΓΤΟ
  3. Χωρίς λακτόζη
  4. Χωρίς διοξείδιο του τιτανίου
  5. Vegan

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ως συμπλήρωμα διατροφής παίρνετε 3 ταμπλέτες καθημερινά.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ