Real Pharm Carbo One (1000gr)

Σύνθεση Υδατανθράκων & Ηλεκτρολυτών
  • Αποτελεσματική αναγέννηση μετά την προπόνηση
  • Μειώνει την κούραση
  • Παρέχει στο σώμα μια εξαιρετική αναβολική ώθηση
  • Προστατεύει αποτελεσματικά τους μύες από τον καταβολισμό
  • Φροντίζει για την καλή λειτουργία του μυϊκού συστήματος

Επιλέξτε παραλλαγή:

9,50 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Real Pharm Carbo One (1000gr)


Carbo One 1000g από την Real Pharm - παρέχει αποτελεσματική αναγέννηση μετά την προπόνηση και μειώνει την κούραση! 


Το REAL PHARM Carbo One είναι ένα υψηλής ποιότητας σύμπλεγμα υδατανθράκων με προσεκτικά επιλεγμένες πηγές υδατανθράκων, σε υπέροχες γεύσεις. 

Το προϊόν βασίζεται σε υδατάνθρακες διαφόρων τύπων πεπτικότητας, χάρη στους οποίους απελευθερώνονται σταδιακά στην κυκλοφορία του αίματος, παρέχοντας προστασία έως και αρκετές δεκάδες λεπτά μετά την προπόνηση. 

Μια γρήγορη δόση απόλυτα εύπεπτων ενεργειακών συστατικών εξασφαλίζει επαρκή αναγέννηση και εγγυάται την επίτευξη των αναμενόμενων αποτελεσμάτων κατά τη διάρκεια του αναβολικού παραθύρου. Οι υδατάνθρακες που περιέχονται στο REAL PHARM Carbo One διαφέρουν ως προς τον γλυκαιμικό τους δείκτη, επομένως ο κατασκευαστής φρόντισε το προϊόν να περιέχει τόσο μαλτοδεξτρίνη, όσο και φρουκτόζη, δεξτρόζη και άμυλο ρυζιού. 

Το REAL PHARM Carbo One είναι μια εξαιρετική επιλογή και κατά τη διάρκεια έντονης άσκησης, γεγονός που καθιστά το προϊόν εξαιρετικά ευέλικτο, εξαλείφοντας την κούραση και προσθέτοντας μια ώθηση ενέργειας. 

Το REAL PHARM Carbo One συνιστάται σε όλα τα αθλήματα και τους τομείς αντοχής, που κυμαίνονται από τυπικά αθλήματα δύναμης, μέχρι πολεμικές τέχνες και τελειώνουν με τυπικά αθλήματα αντοχής, όπως ποδηλασία, κολύμπι, τρέξιμο και ομαδικά αθλήματα. 

Το προϊόν Real Pharm είναι επιπλέον εμπλουτισμένο με μια σωστά επιλεγμένη ποσότητα μετάλλων, όπως κάλιο, μαγνήσιο, ασβέστιο ή νάτριο, τα οποία θα σας επιτρέψουν επίσης να αναπληρώσετε τα αποθέματα ηλεκτρολυτών σας και να αποτρέψετε ανεπιθύμητες ενέργειες στον οργανισμό. Εάν είστε σωματικά δραστήριο άτομο - φροντίστε για τη σωστή συμπλήρωση και την αναγέννηση του σώματος. 

Στην περίπτωση του REAL PHARM Carbo One, θα έχετε ένα εξαιρετικό προϊόν σε προσιτή τιμή. 

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Μέγεθος συσκευασίας: 1000g 

Μέγεθος μερίδας: 25 γρ 

Αριθμός μερίδων στη συσκευασία: 40 

Σύμπλοκο υδατανθράκων (μαλτοδεξτρίνη, δεξτρόζη, φρουκτόζη, άμυλο ρυζιού), κιτρικό κάλιο, άλατα μαγνησίου κιτρικού οξέος (κιτρικό μαγνήσιο), ανθρακικό ασβέστιο, χλωριούχο νάτριο, ρυθμιστής οξύτητας - κιτρικό οξύ, γεύση, γλυκαντικό - σουκραλόζη, χρώματα (βήτα καροτίνη για γεύση ) λεμόνι, ανανάς, πεπόνι, μάνγκο· συμπύκνωμα παντζαριού και κόκκινο κοχίνι για φράουλα, άγρια ​​φράουλα, καρπούζι· πράσινο φιστίκι για μοχίτο, ακτινίδιο, κάκτος· πορτοκαλί κίτρινο για πορτοκαλί). 

Το κίτρινο ηλιοβασίλεμα μπορεί να έχει επιζήμια επίδραση στη δραστηριότητα και την προσοχή των παιδιών. % NRV - Τιμή αναφοράς θρεπτικών συστατικών


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Carbo One Real Pharm 1000g: Αναμείξτε 1 μερίδα του προϊόντος (25 g - 1 μεζούρα) με 150-200 ml νερό. Καταναλώστε έως και 4 φορές την ημέρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα που είναι αλλεργικά σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του. Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά. Φυλάσσετε σε ξηρό μέρος σε θερμοκρασία δωματίου σε ερμητικά κλεισμένα δοχεία.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ