Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Olimp Beta-Alanine Xplode (250gr)

Β-Αλανίνη + Β6
  • Βήτα Αλανίνη
  • Βιταμίνη B6: 
  • Καλύτερη απόδοση /Mυϊκή αντοχή
  • Μειώνει την παραγωγή γαλακτικού οξέος

Επιλέξτε παραλλαγή:

32,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το BETA-ALANINE Xplode Powder® είναι ένα συμπλήρωμα που έχει σχεδιαστεί για όλους εκείνους που ασκούν σπορ αντοχής εντατικά και σε παρατεταμένες συνεδρίες που απαιτούν μεγάλη φυσική κατάσταση, διατηρημένη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ή με μεγάλη συχνότητα προπονήσεων. Το BETA-ALANINE Xplode Powder® βοηθά στην παράταση του χρόνου της προπόνησης.

Το Xplode ™ είναι μια σειρά συμπληρωμάτων που βασίζονται σε προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εκείνους με απαιτήσεις χωρίς συμβιβασμούς. Η σύνθεση των συμπληρωμάτων είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών επιστημόνων από τα εργαστήρια της Olimp, οι οποίοι δημιούργησαν κάθε προϊόν με βάση τις νεότερες μελέτες στον τομέα της διατροφής και των συμπληρωμάτων για αθλητές και πολυάσχολα άτομα.

Η πολυετής πείρα της Olimp στον κλάδο των συμπληρωμάτων συνέβαλε σίγουρα στα επιτεύγματα των πιο επιτυχημένων αθλητών της ομάδας Olimp, οι οποίοι συμμετείχαν επίσης στη δημιουργία της σειράς Xplode ™. Η καινοτόμος σύνθεση κάθε προϊόντος Xplode ™ βασίζεται αποκλειστικά στις πιο αποτελεσματικές και φαρμακευτικά καθαρές δραστικές ουσίες που έχουν μελετηθεί, τεκμηριωθεί και έχουν ασφαλή αποτελέσματα.

Το Xplode ™ είναι μια σειρά προϊόντων που χαρακτηρίζονται από υψηλή διαλυτότητα και εκπληκτικές, έντονα φρουτώδεις, αρωματικές γεύσεις που μπορούν να συνδυαστούν και να αναμειχθούν εύκολα. Λόγω του μέγιστου φιλτραρίσματος των σωματιδίων, όλες οι δραστικές ουσίες σε κάθε προϊόν αυτής της μοναδικής σειράς μπορούν να απορροφηθούν πλήρως από το σώμα.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Μισή κουταλιά 3 φορές την ημέρα με τα γεύματα ή πριν από την προπόνηση. Διαλύστε μισή κουταλιά (1,6 g σκόνης) σε 50 ml νερού. Καταναλώστε αμέσως μετά την προετοιμασία.

Προσοχή: Το προϊόν δεν πρέπει να λαμβάνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού και από ασθενείς με υπερευαισθησία σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του παρασκευάσματος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Συνιστάται μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ