Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

TMU Fortius Tribulus Terrestris 2000mg (60tabs)

Tribulus
  • Αυξάνει τα φυσικά επίπεδα τεστοστερόνης
  • Βοηθάει στην αύξηση της δύναμης
  • Βοηθάει στην σύνθεση πρωτεΐνης μέσα στους μύες
  • Αυξάνει την λίμπιντο

Επιλέξτε παραλλαγή:

27,90 € 30,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το TMU FORTIUS αποτελεί ένα αγνό εκχύλισμα σε ταμπλέτες, για την ενίσχυση της τεστοστερόνης, επιδιώκοντας την αύξηση της δύναμης και της αντοχής.

Το φυτό Tribulus Terrestris (Τρίβολος ο χερσαίος) χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα στην Ελλάδα αλλά και σε άλλα μέρη της γης, για τη βελτίωση της αναπαραγωγικής λειτουργίας, της ζωτικότητας και της λίμπιντο.

Έρευνες έδειξαν ότι αυτά τα αποτελέσματα οφείλονται στο γεγονός ότι βοηθάει με φυσικό τρόπο τον οργανισμό να αυξήσει την έκκριση τεστοστερόνης, της λεγόμενης «ανδρικής ορμόνης», η παραγωγή της οποίας μειώνεται στους άνδρες με την πάροδο των χρόνων, αλλά και λόγω του σύγχρονου αγχώδους τρόπου ζωής, γεγονός που οδηγεί, εκτός των άλλων, στη μείωση της μυικότητας και της δύναμης, αλλά και της αύξησης του σωματικού λίπους, ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς.

Το προϊόν FORTIUS της TMU είναι ένα φυσικό εκχύλισμα του φυτού Tribulus Terrestris σε περιεκτικότητα 90% σε σαπωνίνες και απευθύνεται σε αθλούμενους που επιθυμούν την αύξηση της δύναμης και της αντοχής, προσφέροντας σε κάθε ταμπλέτα 2000 mg καθαρού εκχυλίσματος του φυτού Tribulus Terrestris.

Αριθμός Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 22290/07-03-2023


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Εκχύλισμα Tribulus Terrestris (Τρίβολος ο χερσαίος), διογκωτικό μέσο (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη), στεατικό μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου. 

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά δόση (1 ταμπλέτα) Εκχύλισμα Tribulus Terrestris (Τρίβολος ο χερσαίος) 2000 mg 


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Μία ταμπλέτα την ημέρα 30 λεπτά πριν την προπόνηση. Τις ημέρες χωρίς προπόνηση μία ταμπλέτα μετά το μεσημεριανό ή το βραδινό γεύμα. Μέχρι 5 ταμπλέτες την εβδομάδα με τον εξής τρόπο: 5 ημέρες συνεχόμενη χρήση και 2 μέρες παύση.
Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.Η φιάλη πρέπει να διατηρείται μεταξύ 5-30 ° C, μακριά από ζέστη, υγρασία και ηλιακό φως.Να μην χρησιμοποιείται, σε περίπτωση που λείπει η σφραγίδα ασφαλείας.Μετά το άνοιγμα, να μην φυλάσσεται για περισσότερο από 6 μήνες.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ