Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Megabol DAA - Stin (90gr)

DAA + Fenugreek Σε Σκόνη
  • Ενεργοποιεί τη φυσική έκκριση της τεστοστερόνης
  • Ενεργοποιεί τη φυσική έκκριση της αυξητικής ορμόνης
  • Αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης
  • Αύξηση της μυϊκής μάζας και της δύναμης
  • Αυξάνει συνολική ενέργεια
  • Επηρεάζει θετικά τόσο τη γονιμότητα όσο και τη λίμπιντο στους άνδρες
11,90 € 15,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Megabol DAA - Stin (90gr)

Το D-Aspartic Acid (DAA) είναι ένα φυσικό αμινοξύ που βρίσκεται στην τροφή μας και παράγεται από το σώμα, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό συστατικό για την φυσική αύξηση της παραγωγής τεστοστερόνης στους υγιείς άνδρες.

Το D-ασπαρτικό οξύ (DAA) είναι η μορφή D του αμινοξέος ασπαρτικού οξέος το όποιο, όπως και άλλα ανινοξέα μορφής D, βρίσκονται σε υψηλότερες συγκεντρώσεις σε συγκεκριμένους ιστούς του σώματος. Για παράδειγμα, υψηλότερες συγκεντρώσεις DAA υπάρχουν σε περιοχές που εμπλέκονται στην παραγωγή ορμονών όπως οι όρχεις, η υπόφυση και ο υποθάλαμος.

Μια μεγάλη διαφορά μεταξύ DAA και άλλων φυσικών ενισχυτών τεστοστερόνης είναι ότι υπάρχουν πραγματικά επιστημονικά δεδομένα που δείχνουν ότι αυξάνει αποτελεσματικά τα επίπεδα τεστοστερόνης.

Μελέτες έχουν αποδείξει ότι δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες από τη χρήση DAA.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μέγεθος δοχείου: 90 g Μέγεθος μερίδας: 3 g Μερίδες ανά δοχείο: 30 ανά μερίδα (3 g) ποσότητα %RDA D ασπαρτικό οξύ 2900 mg * Σπόροι Fenugreek (σαπωνίνες) 15 mg * Άλλα συστατικά Κανένα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

3 γραμμάρια ημερησίως πριν από το πρώτο γεύμα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ