Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Olimp Tribusteron 90 (120caps)

Tribulus
  • Περιέχει υδατικό εκχύλισμα σε σκόνη φυσικής παρακέντησης
  • Πηγή στεροειδών φυτών, αλκαλοειδών και φλαβονοειδών
  • Βοηθά στη διατήρηση του σώματος, των μυών και του επιπέδου ενέργειας σε σωστή κατάσταση

Επιλέξτε παραλλαγή:

32,00 € 40,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

✓ Περιέχει υδατικό εκχύλισμα σε σκόνη φυσικής παρακέντησης

✓ Πηγή στεροειδών φυτών, αλκαλοειδών και φλαβονοειδών

✓ Βοηθά στη διατήρηση του σώματος, των μυών και του επιπέδου ενέργειας σε σωστή κατάσταση

Συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα Tribulus terrestris, σε κάψουλες, .

Το Tribusteron ™ 90 περιέχει ξηρό υδατικό εκχύλισμα Tribulus terrestris L. Το Tribulus terrestris βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων του σώματος και του μυϊκού τόνου καθώς και της ενέργειας. Ταυτόχρονα, βοηθά στη διατήρηση της υγείας του αναπνευστικού συστήματος, στηρίζει την αντίσταση στον πόνο καθώς επίσης προάγει τη σεξουαλική επιθυμία και τη σεξουαλική ικανότητα.

Το προϊόν έχει σχεδιαστεί για σωματικά ενεργά άτομα και αθλητές που επιδιώκουν να βελτιώσουν τη σωματική και σεξουαλική αποτελεσματικότητα και τη συνολική ενίσχυση του σώματος.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Εκχύλισμα Tribulus terrestris 80,6%, διογκωτικός παράγοντας - μικροκρυσταλλική κυτταρίνη; αντιπηκτικός παράγοντας - άλατα λιπαρών οξέων μαγνησίου; κάψουλα (ζελατίνη, χρώμα: E 171).

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα: 1 κάψουλα / cap Tribulus terrestis: 500mg


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Λαμβάνετε 1-2 κάψουλες την ημέρα, καλύτερα με άδειο στομάχι ή αλλιώς μετά από διαβούλευση με τον διαιτολόγο ή το γιατρό σας. Το προϊόν συνιστάται σε ενήλικες ως συμπλήρωμα διατροφής. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Συνιστάται μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ