Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

GoldTouch Nutrition ZMA (60caps)

ZMA
  • Νυχτερινή αναβολική φόρμουλάΨευδάργυρο
  • Μαγνήσιο
  • Βιταμίνη Β6
  • Ποιοτικός, βαθύς και ξεκούραστος ύπνος
  • Καλύτερη αποκατάσταση και ανάπλαση κατεστραμμένου μυϊκού ιστού
  • Μεγιστοποίηση της παραγωγής των αναβολικών ορμονών (τεστοστερόνη, αυξητική ορμόνη)
  • Ενίσχυση δύναμης και αύξηση του μυϊκού όγκου
  • Έχει τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε ZINC (ψευδάργυρος)

Επιλέξτε παραλλαγή:

21,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

GoldTouch Nutrition ZMA (60caps)

Το ZMA είναι ένα νέο αποτελεσματικό, αθλητικό προϊόν, που βελτιώνει τις επιδόσεις. Η αναβολική φόρμουλα ZMA είναι επιστημονικά σχεδιασμένη ώστε να βελτιώνει την αποκατάσταση κατά τη διάρκεια του ύπνου και η δράση της είναι κλινικά αποδεδειγμένη. Αυξάνει φυσικά τα επίπεδα των αναβολικών ορμονών, οι οποίες με τη σειρά τους ενισχύουν τη μυϊκή δύναμη, προάγοντας έτσι την αναβολική κατάσταση του οργανισμού, ενώ βελτιώνει την απορρόφηση μετάλλων και ιχνοστοιχείων. Περιέχει 3 φυσικά συστατικά: ψευδάργυρο (zinc), μαγνήσιο (magnesium citrate) και βιταμίνη Β6 σε ακριβείς αναλογίες, ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή πρόσληψη των στοιχείων του.

Ο ψευδάργυρος παίζει κεντρικό ρόλο στη ρύθμιση της κυτταρικής ανάπτυξης, την ανάπλαση των ιστών, ενώ παράλληλα ασκεί θετική επίδραση στην αύξηση παραγωγής τεστοστερόνης.

Το μαγνήσιο διατηρεί τα επίπεδα των ηλεκτρολυτών σε ισορροπία και συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου( Η έλλειψη μαγνησίου έχει αποδειχτεί ότι έχει ως αποτελέσματα μυϊκές κράμπες , θλάσεις, αυπνία κλπ), ενώ τέλος η βιταμίνη B6 συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Η χορήγηση του ZMA μειώνει σημαντικά τα επίπεδα κορτιζόλης (ορμόνη του στρες) στο αίμα σε ποσοστά 25% - 59%.

Πως λειτουργεί κατά τη διάρκεια του ύπνου;

Κατά τη διάρκεια του ύπνου εκκρίνονται ορμόνες όπως η τεστοστερόνη και η αυξητική ορμόνη. Επομένως η βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, με τη βοήθεια του ZMA παίζει σημαντικό ρόλο για τον αθλητή που γυμνάζεται εντατικά.

Κατά τη διάρκεια των βαθύτερων φάσεων του ύπνου (SWS), επιτυγχάνει μεγαλύτερη απελευθέρωση αυξητικής ορμόνης (GH), ενώ επίσης και η τεστοστερόνη εκκρίνεται κατά την διάρκεια του ύπνου, με τα επίπεδα της στο αίμα να φτάνουν σε μέγιστο βαθμό κατά τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι δυο αυτές ορμόνες δίνουν ανθεκτικότητα στην άσκηση και συμβάλλουν στην μυϊκή ανάπτυξη.

Συσκευασία: 60 κάψουλες

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό

ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Καταναλώνετε 60 λεπτά μετά το τελευταίο γεύμα ή περίπου 30-60 λεπτά πριν τον ύπνο με άδειο στομάχι. Να αποφεύγεται επίσης σε αυτή την περίοδο η κατανάλωση τροφών πλούσιες σε ασβέστιο όπως γάλα, καζεΐνη κτλ.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ