Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

BioTech USA ZMB (60caps)

Εξαντλήθηκε ZMA
  • Υποστηρίξτε τη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας
  • Υποστηρίξτε τη διατήρηση του φυσιολογικού επιπέδου τεστοστερόνης στο αίμα
  • Υποστηρίξτε τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης

Επιλέξτε παραλλαγή:

14,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΙΚΗΤΕΣ

Το ZMB είναι μια συνεργιστική φόρμουλα για την υποστήριξη της βελτιστοποίησης του επιπέδου τεστοστερόνης. Τα 3 κύρια συστατικά του είναι ο ψευδάργυρος, το μαγνήσιο και η βιταμίνη Β6.

Ένα από τα πιο σημαντικά συστήματα ρύθμισης του σώματός μας είναι το ενδοκρινικό σύστημα που παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της σύστασης του σώματος. Για τους άνδρες, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βελτιστοποιούν και να διατηρούν τα κατάλληλα επίπεδα τεστοστερόνης, επειδή μετά την ηλικία των 30 ετών, η φυσική παραγωγή τεστοστερόνης του σώματος μειώνεται. Συνιστάται η χρήση συμπληρωμάτων διατροφής που περιέχουν συνεργιστικά συστατικά, όπως το BioTechUSA ZMB.

Η περιεκτικότητα του προϊόντος σε βιταμίνη Β6 συμβάλλει στις φυσιολογικές λειτουργίες του ανοσοποιητικού συστήματος και στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας.

Η περιεκτικότητα του προϊόντος σε ψευδάργυρο συμβάλλει στο βέλτιστο επίπεδο τεστοστερόνης στο αίμα και παίζει ουσιαστικό ρόλο στη φυσιολογική σύνθεση πρωτεϊνών. Το ZMB περιέχει γλυκονικό ψευδάργυρο που είναι μια οργανική μορφή ψευδάργυρου και χάρη σε αυτό, το σώμα μας μπορεί να τον απορροφήσει ευκολότερα.

Το μαγνήσιο συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Όπως όλα τα προϊόντα BioTechUSA, το ZMB αποτελείται μόνο από ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά.

Συνιστώνται οι κάψουλες ZMB

  • εάν θέλετε να βελτιστοποιήσετε το επίπεδο τεστοστερόνης σας
  • αν ψάχνετε για ένα βελτιστοποιητή ορμονών που περιέχει βιταμίνες και μέταλλα, χωρίς φυτικά συστατικά
  • αν ψάχνετε για βελτιστοποιητή ορμονών σε μορφή κάψουλας

Τι περιέχουν οι κάψουλες ZMB;

Σε 1 ημερήσια μερίδα:

  • Ψευδάργυρος 15 mg
  • Μαγνήσιο 250 mg
  • Βιταμίνη Β6 2 mg
Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. * Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί. 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

διογκωτικός παράγοντας (φωσφορικά άλατα ασβεστίου), οξείδιο του μαγνησίου, κέλυφος κάψουλας [ζελατίνη, υαλοπίνακας (shellac), χρώμα (οξείδια και υδροξείδια σιδήρου), ρυθμιστής οξύτητας (υδροξείδιο του αμμωνίου), ρυθμιστής οξύτητας (υδροξείδιο του καλίου)], γλυκονικός ψευδάργυρος, αντισυσσωματικό παράγοντας (διοξείδιο του πυριτίου), υδροχλωρική πυριδοξίνη. Παρασκευάζεται σε εργοστάσιο που παράγει γάλα, αυγά, γλουτένη, σόγια, φιστίκια, οστρακοειδή, ψάρια, μαλάκια, διοξείδιο του θείου και τροφές που περιέχουν ξηρούς καρπούς.


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Μακριά από παιδιά! Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αντικαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής.


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Καταναλώστε 1 κάψουλα την ημέρα το πρωί με ένα ποτήρι νερό.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα! Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αντικαθιστούν μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Μακριά από μικρά παιδιά!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ