Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Olimp DAA Xtreme Prolact-Block (60tabs)

DAA + Βιταμίνες
  • Αναστολέας προλακτίνης σε έναν ενισχυτή τεστοστερόνης 
  • κάτι εντελώς καινούριο!
  • αύξηση της εσωτερικής παραγωγής τεστοστερόνης

Επιλέξτε παραλλαγή:

25,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αναστολέας προλακτίνης σε έναν ενισχυτή τεστοστερόνης - είναι κάτι εντελώς καινούριο!

Αρκετά χρόνια πριν οι ειδικοί της Olimp Laboratories σταμάτησαν να σχεδιάζουν διαιτητικά συμπληρώματα που στόχευαν στην αύξηση της εσωτερικής παραγωγής τεστοστερόνης που επηρέαζε το σώμα χρησιμοποιώντας μόνο έναν βιοχημικό μηχανισμό.

Καθώς εξελίσσεται η επιστήμη, οι απαιτήσεις των επαγγελματίων αθλητών - όσον αφορά στη ποιότητα των προϊόντων - συνεχίζουν να αυξάνονται (πλέον είναι απαραίτητο τα προϊόντα, καθώς αυξάνονται τα επίπεδα τεστοστερόνης, να εξουδετερώνουν τις αρνητικές επιπτώσεις των αυξημένων συγκεντρώσεων των οιστρογόνων και της προλακτίνης), η όλη δυνατότητα παρέχεται πλέον από εντελώς νόμιμες και ασφαλείς ουσίες που έχουν εφαρμοστεί σε ένα εξελιγμένο προϊόν που διεγείρει την παραγωγή τεστοστερόνης - το DAA XTREME PROLACT-BLOCK.

Παράλληλα, είναι και μία βιώσιμη εναλλακτική στα εξαιρετικά επιβλαβή, αναβολικά ανδρογόνα, στεροειδή τύπου, προϊόντα.

Σήμερα, σχεδόν όλα τα αθλήματα που βασίζονται στη δύναμη ή την ταχύτητα και οι προπονήσεις ενδυνάμωσης, συνδέουν άμεσα τα αποτελέσματα της προπόνησης με τα επίπεδα τεστοστερόνης στο σώμα.

Το DAA XTREME PROLACT-BLOCK είναι μια πανάκεια για υπερβολική πάχυνση κατά τη διάρκεια περιόδων για αύξηση της μυϊκής μάζας!

Δυστυχώς, ένα κοινό μειονέκτημα των προϊόντων που στοχεύουν στην αύξηση των επιπέδων των ανδρογόνων είναι ότι ταυτόχρονα αυξάνουν και τα επίπεδα των οιστρογόνων (η αυξανόμενη δράση του ενζύμου αρωματάση), τα οποία με τη σειρά τους διεγείρουν την έκκριση προλακτίνης από την υπόφυση. Η επίδραση τους μπορεί ωστόσο να συγκριθεί με ένα δίκοπο μαχαίρι, το οποίο, σε γενικές γραμμές, επιφέρει περισσότερες απώλειες παρά κέρδη, ειδικά σε άτομα με ευαισθησία στην προλακτίνη ή αν είναι γενετικά προκαθορισμένη η αυξημένη παραγωγή της, εντείνεται περαιτέρω από την κατανάλωση παλαιότερου τύπου ενισχυτών Τεστοστερόνης (T-boosters).

Αν υπάρχει κίνδυνος να ανήκεις στην ομάδα ατόμων με γενετικά προκαθορισμένο υψηλό επίπεδο προλακτίνης, το DAA XTREME PROLACT-BLOCK είναι ιδανικό για εσένα!

Οι αρνητικές συνέπειες των ανεβασμένων επιπέδων προλακτίνης μπορούν να συμπεριλαμβάνουν, συγκεκριμένα, μια μείωση στα επίπεδα τεστοστερόνης στους άντρες(1), αυτό είναι επίσης αποτέλεσμα της μείωσης της έκκρισης της ορμόνης γοναδοτροπίνη (LH, FSH) με τη μείωση των επιπέδων GnRH(2).

Πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε στυτική δυσλειτουργία, καθώς επίσης και σε μόνιμο υπογονιδισμό, για να μην αναφέρω μια άμεση μείωση στα επίπεδα τεστοστερόνης, στη λίμπιντο, επιδείνωση της διάθεσης, της φυσικής κατάστασης και του ρυθμού αναγέννησης και συνεπώς της προόδου στις προπονήσεις.

Η νέα σύσταση του πρωτοποριακού "T-booster", που δημιουργήθηκε στα υπερ-σύγχρονα εργαστήρια Olympus Labs®, καλύπτει σφαιρικά τη μύηση στην εσωτερική σύνθεση τεστοστερόνης στο αντρικό σώμα, υποθέτοντας μια ελάχιστη βιοσύνθεση και/ή τη μείωση του αρνητικού αντίκτυπου των ορμονών, όπως, ανάμεσα σε άλλες, τα οιστρογόνα και η προλακτίνη, σε αθλητές, δημιουργώντας νέες τάσεις στην παραγωγή αποτελεσματικών και βελτιστοποιημένων ενισχυτών τεστοστερόνης στα πλαίσια της αποτελεσματικότητας της αθλητικής προπόνησης.

Η Olimp Sport Nutrition® έχει αναπτύξει μια νέα εκδοχή για τη σύσταση των T-boosters, η οποία έχει εφαρμοστεί στο DAA XTREME PROLACT-BLOCK!

Πως δουλεύει:

λειτουργικά το DAA XTREME PROLACT-BLOCK επηρεάζει το σώμα με την παρουσία D-ασπαρτικού οξέος (DAA), το οποίο προκύπτει φυσιολογικά στα ενδοκρινή κύτταρα, στα επινεφρίδια, στο πάγκρεας, στον θυρεοειδή και σε μεγάλο βαθμό στην υπόφυση και στους όρχεις. Η υψηλότερη συγκέντρωση αυτού του αμινοξέος βρέθηκε στο αίμα στο φλεβικό πλάσμα των όρχεων, στα παρεγχυματικά κύτταρα, στο σπερματικό σωλήνα των όρχεων και στο ενδιάμεσο υγρό (3). Η συμμετοχή του DAA στους μηχανισμούς που ρυθμίζουν την παραγωγή τεστοστερόνη υποστηρίζοντας την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας έχει μόλις περιγραφεί τα τελευταία χρόνια. Παρατηρήθηκε ότι το D-ασπαρτικό οξύ απελευθερώνει GnRH από τον υποθάλαμο, ωχρινοτρόπο ορμόνη (LH) και αυξητική ορμόνη (GH) από την υπόφυση και τεστοστερόνη από τους όρχεις (4).

Μελέτες σε ανθρώπους αναμφισβήτητα επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα του DAA. Αλλά η Olimp Sport Nutrition® παρέχει κάτι ακόμη...

Το 2009, διεξήχθησαν μελέτες (3), κατά τη διάρκεια των οποίων εξετάσθηκε σε υγιείς άντρες η επίδραση του DAA (3.12 g/ημέρα) στα επίπεδα τεστοστερόνης και LH. Το πείραμα διήρκησε 12 ημέρες και απεικόνισε με σαφήνεια την αποτελεσματικότητα του εξεταζόμενου DAA. Τα επίπεδα τεστοστερόνης αυξήθηκαν κατά 43% και της ορμόνης LH κατά 33%. Επιπλέον, μετά την παύση χορήγησης συμπληρώματος D-ασπαρτικού οξέος παρατηρήθηκε η διατήρηση των ανεβασμένων επιπέδων LH και τεστοστερόνης (βλέπε τον ακόλουθο πίνακα). Στην ομάδα του υποκατάστατου, δεν υπήρχαν σημαντικές αλλαγές. Το DAA XTREME PROLACT-BLOCK είναι μια ημερήσια δόση DAA η οποία είναι ακόμη μεγαλύτερη από τη δόση που είχε αποδειχθεί αποτελεσματική στις μελέτες.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο.

Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ