Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

USN BCAA Power Punch Amino Acid Plus Blend (400gr)

BCAA σε Αναλογία 2:1:1 + Ενεργειακό Μείγμα
 • Αύξηση της Καθαρής Μυϊκής Μάζας
 • Αύξηση Απόδοσης και της Αντοχής
 • BCAA Λευκίνη, Ισολευκίνη και Βαλίνη
 • Σύνθεση των Πρωτεϊνών
 • Αποκατάσταση
 • Με Γλουταμίνη για Ενίσχυση της Δύναμης
 • Με Μηλική Κιτρουλίνη για Παραγωγή Ενέργειας
 • Επιπλέον Βιταμίνη Β6

Επιλέξτε παραλλαγή:

45,00 € 55,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

USN BCAA Power Punch (400gr)

Σχεδιασμένο για να βοηθήσει στην αύξηση της καθαρής μυϊκής μάζας, της απόδοσης και της αντοχής.

Μεταξύ των πιο ωφέλιμων και αποτελεσματικών συμπληρωμάτων σε οποιοδήποτε πρόγραμμα αθλητικής διατροφής, είναι τα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAA). Αυτά είναι τα απαραίτητα αμινοξέα: λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη. Ο συνδυασμός αυτών των τριών απαραίτητων αμινοξέων αποτελεί περίπου το 1/3 των σκελετικών μυών στο ανθρώπινο σώμα, και παίζει σημαντικό ρόλο στη σύνθεση των πρωτεϊνών και συνεπώς στην ανάπτυξη των μυών και στην αποκατάσταση.

Η γλουταμίνη είναι το πιο άφθονο αμινοξύ στο ανθρώπινο σώμα και είναι αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό στην διαδικασία της ανάπτυξης των μυών και της ενίσχυσης της δύναμης. Η μηλική κιτρουλίνη μπορεί να ενισχύσει την παραγωγή νιτρικού οξειδίου (επίσης αυξάνει τα φυσικά επίπεδα αργινίνης), την αερόβια παραγωγή ενέργειας, καθώς και την αποκατάσταση μετά την προπόνηση - η μείωση της αίσθησης της κόπωσης έχει αποδειχθεί, με αρκετά εμφανή τα μειωμένα επίπεδα γαλακτικού οξέος και αμμωνίας.

Με απλά λόγια, το εύγεστο USN BCAA Power Punch δίνει τη δυνατότητα σε όλους, ανεξαρτήτως επιπέδου, να κάνουν σκληρότερη προπόνηση, ενώ παράλληλα επιταχύνει την αποκατάσταση μετά την προπόνηση!

ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ.

Βασικά πλεονεκτήματα του BCAA POWER PUNCH:

Επιστημονικά αναπτυγμένο μείγμα γλουταμίνης και αμινοξέων διακλαδισμένης αλυσίδας • Περιλαμβάνει BCAA σε ακριβείς ποσότητες

•Επιπλέον Βιταμίνη Β6 για την ενίσχυση της μεταφοράς των αμινοξέων διακλαδισμένης αλυσίδας στο εσωτερικό των κυττάρων

Ενισχυμένη παραγωγή ΝΟ

Βελτιωμένη παραγωγή αερόβιας ενέργειας

•Ενισχυμένη αποκατάσταση μετά την προπόνηση

Σκόνη για ρόφημα με υπέροχη γεύση που αναμειγνύεται εύκολα

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

σκόνη BCAA (2: 1: 1 - Λευκίνη: Ισολευκίνη: Βαλίνη), L-Γλουταμίνη, Κιτρικό οξύ, L-κιτρουλίνη μηλικό, άρωμα, χρώμα (E160 - για γεύση μανταρίνι), Γλυκαντικές ουσίες (Σουκραλόζη, ακεσουλφάμη-Κ), Μονο-φωσφορικό κάλιο, υδροχλωρική πυριδοξίνη, Χρώμα (Ε124 ##, Ε151, Ε110 ## για γεύση καρπούζι), Bioperine® [από καρπό του Piper nigrum L. (μαύρο πιπέρι) ή Piper longum L.


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ανακατέψτε 2 γεμάτα κουταλάκια του γλυκού (11g) σε 500-600 ml κρύο νερό σε ένα σέϊκερ και ανακινήστε καλά για 30 δευτερόλεπτα. 

Ανάλογα με το σωματικό βάρος σας, χωρίστε την ακόλουθη δόση, πριν και μετά την προπόνηση σας:

 • Κάτω από 75kg: 2 κουταλάκια του γλυκού γεμάτα
 • 75kg - 85kg: 3 γεμάτα κουταλάκια
 • 85kg και άνω: 4 γεμάτα κουταλάκια

Ανεξάρτητα από το σωματικό σας βάρος, καταναλώνετε πάντα 1 μερίδα (2 κουταλάκια του γλυκού γεμάτα) αμέσως μετά την προπόνηση σας.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ