Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

TMU BCAA Blast (420gr)

BCAA σε Αναλογία 2:1:1
  • Μείγμα αντικαταβολικών αμινοξέων
  • Ανάπλαση του μυϊκού ιστού
  • Αυξάνει τη σύνθεση πρωτεϊνών
  • Συμβάλλει στη μυϊκή ανάπτυξη 

Επιλέξτε παραλλαγή:

37,90 € 45,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το TMU BCAA BLAST συνιστά ένα πολύτιμο μείγμα αντικαταβολικών αμινοξέων, το οποίο απευθύνεται σε αθλητές, με σκοπό την ανάπλαση του μυϊκού ιστού, μετά από την έντονη μυϊκή προσπάθεια. Αυξάνει τη σύνθεση πρωτεϊνών και την κατακράτηση αζώτου, το οποίο συμβάλλει στη μυϊκή ανάπτυξη.

Τα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας (λευκίνη, ισολευκίνη, βαλίνη) είναι αυτά που αποτελούν περίπου το 35% της μυϊκής μάζας του ανθρώπινου σώματος και συγκαταλέγονται στα ουσιώδη αμινοξέα. Βοηθούν στην αποτροπή του μυϊκού καταβολισμού κατά τη διάρκεια άσκησης ή σωματικής δραστηριότητας, στην αποκατάσταση του μυϊκού ιστού, καθώς επίσης και στη δημιουργία θετικού ισοζυγίου αζώτου, προάγοντας έτσι την πρωτεϊνοσύνθεση και συνεπώς τη μυϊκή ανάπτυξη.

Το προϊόν BCAA BLAST της TMU παρέχει σε κάθε δόση 5000 mg διακλαδισμένης αλυσίδας αμινοξέα (L-Λευκίνη, L-Ισολευκίνη, L-Βαλίνη σε αναλογία 2:1:1). Είναι το πιο απαραίτητο συμπλήρωμα στο 'οπλοστάσιό σας΄ για απόκτηση άπαχης μυϊκής μάζας.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Αριθμός Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 6154/20-01-2023


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Διακλαδιζόμενης αλυσίδας αμινοξέα (BCAA): L-Λευκίνη, L-Ισολευκίνη, L-Βαλίνη (σε αναλογία 2:1:1), βελτιωτικά γεύσης, κιτρικό οξύ, φυσικό γλυκαντικό: σουκραλόζη.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Αναμειγνύουμε σε νερό ένα scoop προϊόντος, 30 λεπτά πριν την προπόνηση, και άλλο ένα scoop προϊόντος, αμέσως μετά από αυτήν. Ενδείκνυται για 2-4 χρήσεις ημερησίως, με άδειο στομάχι.

Κουτί / Jar / 70 Δόσεις


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ