Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

BioTech USA BCAA 100% (400gr)

Εξαντλήθηκε BCAA σε Αναλογία 2:1:1
  • Αυξάνει την πρωτεϊνοσύνθεση
  • Επιταχύνει την αποθεραπεία
  • Αυξάνει την καθαρή μυϊκή μάζα

Επιλέξτε παραλλαγή:

34,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το 100% BCAA είναι ένα αμινοξύ με καθαρότητα 100% .Τα αμινοξέα είναι τα δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών που συμβάλλουνστην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας και τη συντήρησή της.


Το προϊόν σε μορφή σκόνης περιέχει τρία βασικά αμινοξέα.Ισολευκίνη, λευκίνη και βαλίνη,σε αναλογία 2:1:1.Λόγω της χημικής τους δομής, εκπροσωπούν συλλογικά όλη την ομάδατων αμινοξέων διακλαδιζόμενης αλυσίδας (BCAA). 

Είναι μια πηγή ενέργειας αποτελούμενη από καθαρά και φυσικά συστατικά για αθλητές που κάνουν την κανονική τους προπόνηση, ή κάνουν προετοιμασία για αγώνες. 

Λόγω της μορφής της σε σκόνη αλλά και της άγευστης συνταγής της,το προϊόν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους.Προστίθεται άνετα σε άλλα συμπληρώματα διατροφής ή λαμβάνεται με οποιαδήποτε άλλη τροφή, παράλληλα δίνει στήριξη σε προπονήσεις που στοχεύουν στο χτίσιμο των μυών χωρίς λίπος.

Όπως όλα τα προϊόντα του BioTechUSA, έτσι και το BCAA 100% παρασκευάζεται από προσεκτικά επιλεγμένα και ασφαλή συστατικά.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. * Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί. 


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Στιγμιαία L-λευκίνη 50% (L-λευκίνη, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνες, μαλτοδεξτρίνη), L-ισολευκίνη 25%, L-βαλίνη 25%. 

Κατασκευάζεται σε εργοστάσιο που παράγει τρόφιμα που περιέχουν γάλα, αυγά, γλουτένη, σόγια, καρκινοειδή, διοξείδιο του θείου και ξηρούς καρπούς. 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Κρατήστε το προϊόν μακριά από μικρά παιδιά! Το συμπλήρωμα διατροφής δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη, ποικίλη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής!


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Για καλύτερα αποτελέσματα πάρτε 1 δόση 30' πριν ή αμέσως μετά την προπόνησή σας.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ