Από το 1990

GoldTouch Nutrition BCAA 8:1:1 (400gr)

BCAA σε Αναλογία 8:1:1
  • Χωρίς ζάχαρη (χωρίς υδατάνθρακες)
  • Ενεργοποίησης πρωτεϊνοσύνθεσης
  • Μείωση του καταβολισμού των μυών κατά τη διάρκεια της προπόνησης
  • Διατήρηση της μυϊκης μάζας και μυϊκή υπερτροφία
  • 8g L-λευκίνης
  • 1g L-Ισολευκίνης
  • 1g L-Βαλίνης

Επιλέξτε παραλλαγή:

29,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

GoldTouch Nutrition BCAA 8:1:1 (400gr)

Αμινοξέα BCAA 8:1:1

Τα BCAA (αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας) είναι απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για το σώμα και σύμφωνα με έρευνες η πρόσληψη BCAA μπορεί να προάγει ένα αναβολικό ορμονικό προφίλ (προκαλώντας την αποκατάσταση των μυών μετά την προπόνηση) και μειώνοντας την πιθανότητα της μυϊκής βλάβης κατά τη διάρκεια της άσκησης.

To BCAA 8:1:1 είναι ένα σπάνιο συμπλήρωμα, τόσο χάρη στην ποιότητα του, όσο και στη μονάδική αναλογία 8:1:1(8g L-λευκίνης: 1g L-Ισολευκίνης: 1g L-Βαλίνης). Η λευκίνη είναι αποδεδειγμένα το πιο σημαντικό αμινοξύ για τη μεγιστοποίηση της πρωτεϊνικής σύνθεσης στους μύες. Επομένως, η κατανάλωση 8γρ. λευκίνης ημερησίως πριν και μετά την προπόνηση μπορεί να συνεισφέρει στην αύξηση του πρωτεϊνικού αναβολισμού στους μύες και συνεπώς, ευνοεί τη μυϊκή υπερτροφία.

Τα BCAA 8:1:1 προωθούν τη σύνθεση πρωτεϊνών και προμηθεύουν επιπλέον ενέργεια κατά τη διάρκεια της έντονης άσκησης, βοηθώντας με τον τρόπο αυτό το σώμα να 'χτίσει' και να διατηρήσει τους μυές.

Το προϊόν προέρχεται από τη θαλάσσια άλγη επόμενος είναι κατάλληλο και για Vegans.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Καταναλώστε από 1 scoop δύο φορές ημερησίως. Για καλύτερα αποτελέσματα καταναλώστε πριν ή/και μετά την προπόνηση και ανάμεσα στα γεύματα. 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ