Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Biotech USA BCAA Liquid (1000ml)

BCAA σε Αναλογία 2:1:1 + 3 Αμινοξέα + Β6,Β12
  • 2:1:1 αναλογία BCAA αμινοξέων
  • Ιδανικό για μυϊκή προστασία
  • Αυξάνει την ενέργεια και μυϊκή δύναμη

Επιλέξτε παραλλαγή:

26,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ

Αυτή η υψηλής βιολογικής αξίας φόρμουλα από BCAAs έχει αναλογία 2:1:1 από Λευκίνη:Ισολευκίνη. Το Liquid BCAA χρησιμοποιεί υγρή τεχνολογία για να εξασφαλίσει τη γρηγορότερη απορρόφησή τους. Όπως όλα τα προϊόντα της BioTech USA, το Liquid BCAA περιέχει μόνο ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα θρεπτικά συστατικά.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΞΙΕΣ

Το Liquid BCAA περιέχει περισσότερα από τα βασικά. Εχει μια επιπλέον «μερίδα» από άλλα πολύτιμα αμινοξέα όπως η L-ορνιτίνη, L-αργινίνη AKG and L-λυσίνη. Επιπλεόν, περιέχει πολύτιμες Βιταμίνες B6 και B12, τα οποία συμβάλλουν στον κανονικό μεταβολισμό απόδοσης ενέργειας και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

ΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Αναμίξτε το με το ρόφημά σας για να ξεκινήσετε τη μέρα με μια δροσιστική γεύση, να μπείτε σε ετοιμότητα για μια έντονη προπόνηση και να επιβραβεύστε τον εαυτός σας στη συνέχεια- όλα με το ίδιο προϊόν: το Liquid BCAA!

Όπως όλα τα προϊόντα του BioTechUSA έτσι και το Liquid BCAA παρασκευάζεται από προσεκτικά επιλεγμένα και ασφαλή συστατικά.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. * Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Αναμίξτε 30 ml από το Liquid BCAA με νερό ή χυμό φρούτων. Καταναλώστε μια δόση το πρωΐ, μια πριν και μια μετά την προπόνηση.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ