Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Real Pharm Red Speed (90caps)

Φόρμουλα Pre-Workout Σε Κάψουλες
  • Περιέχει εκχύλισμα γκουαράνας κορυφαίας ποιότητας, καφεΐνη, γλυκουρονολακτόνη και ινοσιτόλη
  • Πρόσθετη δόση ενέργειας
  • Βελτιωμένη εγρήγορση και αντανακλαστικά
  • Μέγιστη εστίαση κατά τις εκτελούμενες δραστηριότητες
  • Βελτιωμένη συγκέντρωση και μνήμη
  • Καλύτερη αντοχή και άμεση μείωση της κούρασης
12,90 € 15,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η συμπλήρωση με αυτή τη μοναδική φόρμουλα ενεργητικών συστατικών θα σας δώσει δύναμη και κίνητρο τόσο για εργασία όσο και για ασκήσεις που καταπονούν επιπλέον το σώμα σας.

Το συμπλήρωμα Red Speed ​​της Real Pharm σε ταμπλέτες έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες αθλητές και λάτρεις του ενεργού τρόπου ζωής, αλλά και για όσους εκτίθενται σε μεγάλη σωματική και πνευματική προσπάθεια κατά την καθημερινή τους εργασία.

Το συμπλήρωμα περιέχει εκχύλισμα γκουαράνας κορυφαίας ποιότητας, καφεΐνη, γλυκουρονολακτόνη και ινοσιτόλη - γι' αυτό εγγυάται τα ισχυρότερα και μακροχρόνια αποτελέσματα.
Με το Red Speed ​​θα βελτιώσετε τη λειτουργία του κουρασμένου σώματός σας και θα ανακτήσετε τη ζωτική ενέργεια.

Δείτε μόνοι σας ότι κανένα άλλο συμπλήρωμα δεν μπορεί να εγγυηθεί τόσο ισχυρά και μακροχρόνια αποτελέσματα που θα σας επιτρέψουν να χρησιμοποιήσετε το 200% των δυνατοτήτων σας και να ξεπεράσετε όποιες προκλήσεις αντιμετωπίζετε!

Το Red Speed ​​θα σας επιτρέψει να αποφύγετε να πίνετε πολύ καφέ, ο οποίος έχει κακή επίδραση στα νεφρά σας και οδηγεί σε ανεπάρκεια μετάλλων, συμπεριλαμβανομένου του μαγνησίου, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για την καλή λειτουργία των μυών σας.

Το προϊόν δεν περιέχει επιβλαβείς ουσίες όπως σάκχαρα, γλυκαντικές ουσίες, βαφές ή συντηρητικά που υπάρχουν στα ενεργειακά ποτά. Ως εκ τούτου, σας δίνει ενέργεια να ενεργήσετε με τρόπο που είναι ασφαλής για την υγεία σας!

Εάν επιθυμείτε να επιτύχετε το μέγιστο διεγερτικό αποτέλεσμα, τότε το Red Speed ​​θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

Επιλέξτε την ποιότητα και την αξιοπιστία αυτής της εξαιρετικής σύνθεσης ενεργών συστατικών που θα σας επιτρέψουν να πετύχετε ακόμα περισσότερα στην προπόνησή σας αλλά και σε άλλες δραστηριότητες!


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δραστικά Συστατικά 1 δισκίο 

Εκχύλισμα σπόρων Guarana (Paullinia cupana) τυποποιημένο σε 22% καφεΐνη 300 mg (66 mg kofeiny) Καφεΐνη 134 mg Ινοσιτόλη 10 mg γλυκουρονολακτόνη 10mg


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πάρτε 1 ταμπλέτα 3 φορές την ημέρα. Μην υπερβαίνετε τη μέγιστη δόση των 3 δισκίων την ημέρα. Προϊόν που προορίζεται για υγιείς ενήλικες. Δεν συνιστάται σε έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν ως υποκατάστατα μιας ισορροπημένης διατροφής. Τα συμπληρώματα διατροφής πρέπει να φυλάσσονται μακριά από παιδιά.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ