Biotech USA Pump Caffeine Free (330gr)

Φόρμουλα Pre-Workout
 • Υποστηρίζει τις μεταβολικές διεργασίες που παράγουν ενέργεια
 • Μεταβολισμός
 • Συγκέντρωση
 • Βέλτιστη Μυϊκή λειτουργία
 • Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα 

Επιλέξτε παραλλαγή:

28,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 • Περιέχει 19 ενεργά συστατικά
 • Λόγω των συστατικών του, υποστηρίζει:
  • μεταβολικές διεργασίες που παράγουν ενέργεια
  • τον μεταβολισμό
  • την εστίαση
  • την μυϊκή λειτουργία
  • το ανοσοποιητικό σύστημα
 • ​Μια ημερήσια μερίδα περιέχει 3.856 mg αμινοξέων
 • Περιέχει 6 τύπους ηλεκτρολυτών
 • Κυκλοφορεί σε αναζωογονητικές γεύσεις
 • Χορτοφάγος
 • Χωρίς ζάχαρη*
 • Χωρίς γλουτένη**
 • Χωρίς λακτόζη***

*Χωρίς ζάχαρη: <0,5g ζάχαρης ανά 100 ml στο έτοιμο προς κατανάλωση ρόφημα. **Χωρίς γλουτένη σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. ***Χωρίς λακτόζη: <0,1 g λακτόζης ανά 100 ml έτοιμου προς κατανάλωση προϊόντος.

ENERGY MATRIX
Η σκόνη ροφήματος BioTechUSA Pump Χωρίς Καφεΐνη περιέχει νιασίνη και βιταμίνη Β6, συμβάλλοντας έτσι στον φυσιολογικό μεταβολισμό που αποδίδει ενέργεια και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Το προϊόν περιέχει τα υπό όρους απαραίτητα αμινοξέα L-τυροσίνη και L-αργινίνη. Επιπλέον, το AAKG (άλφα-κετογλουταρική αργινίνη) παρέχει αργινίνη. Το κύριο συστατικό είναι μια ένωση κιτρουλίνης-μηλικού (2:1). Φυσικά, η φόρμουλα δεν θα μπορούσε να είναι πλήρης χωρίς τη βήτα-αλανίνη, η οποία είναι πρόδρομος της καρνοσίνης, καθιστώντας την ένα άλλο βασικό συστατικό των συνθέσεων πριν την προπόνηση.

METABOLIC BLEND
Ο βασικός μεταβολικός σας ρυθμός καθορίζεται από πολλούς παράγοντες, όπως ο σωματότυπος, η ηλικία και ο τρόπος ζωής σας. Ο ισορροπημένος μεταβολισμός του σώματός σας δρα για να χρησιμοποιεί χρήσιμα υλικά, ενώ εξαλείφει οτιδήποτε δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει. Το προϊόν περιέχει χολίνη που συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης και στον φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων.

MENTAL COMPLEX
Η εστίαση είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας κατά τη διάρκεια της προπόνησης.Το BioTechUSA Pump Χωρίς Καφεΐνη περιέχει παντοθενικό οξύ, το οποίο συμβάλλει στη φυσιολογική πνευματική απόδοση και βιταμίνη Β12, η ​​οποία συμβάλλει στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία. Για επιπλέον πολυπλοκότητα, προσθέσαμε επίσης ένα φυτικό συστατικό, το εκχύλισμα ρίζας ashwagandha στο προϊόν.

ΑΝΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΞΕΙΔΩΣΗ
Η σωστή και ποικίλη διατροφή και η τακτική άσκηση είναι και τα δύο απαραίτητα για τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Το BioTechUSA Pump Χωρίς Καφεΐνη περιέχει βιταμίνη C, η οποία συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Εκτός από τη βιταμίνη C, προσθέσαμε επίσης εκχύλισμα κορεατικού (Panax) ginseng, με εξαιρετική περιεκτικότητα 80% σε σαπωνίνη.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΩΝ
Μια βαριά προπόνηση εξαντλεί το απόθεμα του σώματός σας σε νερό και μέταλλα, τα οποία πρέπει να αναπληρωθούν με μια ισορροπημένη διατροφή και συμπληρώματα. Μερικοί από τους πιο κοινούς ηλεκτρολύτες στο ανθρώπινο σώμα είναι το ασβέστιο, το νάτριο, το κάλιο, ο φώσφορος, το χλώριο και το μαγνήσιο. Το σύμπλεγμα ηλεκτρολυτών του BioTechUSA Pump Χωρίς Καφεΐνη περιέχει μαγνήσιο, ασβέστιο και κάλιο, τα οποία συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μυών.

Σε ποιον προτείνουμε την σκόνη ροφήματος BioTech USA Pump Caffeine Free;

 • Για άτομα άνω των 18 ετών
 • Για άτομα που αναζητούν έναν «συνεργάτη προπόνησης» χωρίς καφεΐνη για να έχουν κίνητρα, ίσως για βραδινές προπονήσεις
 • Για άτομα που αναζητούν εστίαση και απόδοση ταυτόχρονα
 • Για άτομα που απολαμβάνουν νόστιμα προϊόντα σε σκόνη
 • Για άτομα με ευαισθησία στην καφεΐνη

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Tropical fruit: βήτα-αλανίνη 15%, L-κιτρουλίνη 12%, διτρυγική χολίνη, γλυκονικό μαγνήσιο, L-αργινίνη-άλφα-κετογλουταρικό 9,1%, μηλικό οξύ, διογκωτικός παράγοντας (πολυδεξτρόζη), αρώματα, άλατα καλίου με ορθοφωσφορικά άλατα, με κιτρικό οξύ, κιτρικό νάτριο, χλωριούχο κάλιο, L-τυροσίνη 2,3%, βεταΐνη, οξύ τροφίμων (κιτρικό οξύ), αντισυσσωματικό παράγοντα (διοξείδιο του πυριτίου), εκχύλισμα Ashwagandha [εκχύλισμα ρίζας Ashwagandha (Withania somnifera) 0,79%, μαλτοδεξτρίνη ], L-ασκορβικό οξύ, γλυκαντικό (σουκραλόζη), επιτραπέζιο αλάτι, εκχύλισμα ρίζας κορεατικού ginseng (Panax ginseng) 0,18%, D-παντοθενικό ασβέστιο, νικοτινικό οξύ, βαφές (tartrazine, Allura red AC) 1, πυριδοξίνη-υδροχλωρική, κυανοκαλαμίνη. 1 Ταρτραζίνη, Allura red AC: μπορεί να έχει επιβλαβή επίδραση στη δραστηριότητα και την προσοχή των παιδιών. Παρασκευάζεται σε εγκατάσταση που παράγει γάλα, αυγά, σόγια, φιστίκια, ξηρούς καρπούς, σέλινο, ψάρια, μαλακόστρακα, μαλάκια και τρόφιμα που περιέχουν διοξείδιο του θείου. 


Lemon iced tea: βήτα-αλανίνη 15%, L-κιτρουλίνη 12%, διτρυγική χολίνη, γλυκονικό μαγνήσιο, L-αργινίνη-άλφα-κετογλουταρικό 9,1%, αρώματα, μηλικό οξύ, άλατα καλίου με ορθοφωσφορικό οξύ, άλατα ασβεστίου με κιτρικό οξύ, κιτρικό άλας, χλωριούχο κάλιο, διογκωτικός παράγοντας (πολυδεξτρόζη), L-τυροσίνη 2,3%, βεταΐνη, οξύ τροφίμων (κιτρικό οξύ), σκόνη φλούδας λεμονιού 1,2%, αντισυσσωματικό (διοξείδιο του πυριτίου), εκχύλισμα Ashwagandha [ρίζα Ashwagandha (Withania somnifera) εκχύλισμα 0,79%, μαλτοδεξτρίνη], χρώμα (καραμέλα αμμωνίας), L-ασκορβικό οξύ, γλυκαντικό (σουκραλόζη), επιτραπέζιο αλάτι, εκχύλισμα ρίζας κορεατικού τζίνσενγκ (Panax ginseng) 0,18%, D-παντοθενικό ασβέστιο, νικοτινικό οξύ, υδροχλωρική πυριδοξίνη. κυανοοβική. 


Παρασκευάζεται σε εγκατάσταση που παράγει γάλα, αυγά, σόγια, φιστίκια, ξηρούς καρπούς, σέλινο, ψάρια, μαλακόστρακα, μαλάκια και τρόφιμα που περιέχουν διοξείδιο του θείου. 


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Η κατανάλωση του προϊόντος δεν αντικαθιστά μια ποικίλη, ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Η κατανάλωσή του δεν συνιστάται σε άτομα κάτω των 18 ετών, έγκυες ή θηλάζουσες! Η κατανάλωση του προϊόντος δεν συνιστάται σε περίπτωση γνωστής υποκείμενης νόσου ή σε περίπτωση λήψης φαρμάκων. Το προϊόν δεν μπορεί να καταναλωθεί εάν έχετε ήδη καταναλώσει συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν πρόσθετη βεταΐνη τη δεδομένη ημέρα.


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Αναμείξτε μια δόση (11 g = 3 μεζούρες = 4 κουταλάκια του γλυκού) σκόνης με 400 ml νερού με ένα μπουκάλι ανάμειξης. Καταναλώστε 1 μερίδα καθημερινά 15 λεπτά πριν την προπόνηση! Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση! 

Προειδοποιήσεις: Η κατανάλωση του προϊόντος δεν αντικαθιστά μια ποικίλη, ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Η κατανάλωσή του δεν συνιστάται σε άτομα κάτω των 18 ετών, έγκυες ή θηλάζουσες! Η κατανάλωσή του δεν συνιστάται εάν έχετε κάποιο γνωστό υποκείμενο νόσημα ή λαμβάνετε φάρμακα. Το προϊόν δεν μπορεί να καταναλωθεί εάν έχετε ήδη καταναλώσει συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν πρόσθετη βεταΐνη τη δεδομένη ημέρα. 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ