Olimp Blackweiler Shred (480gr)

Φόρμουλα Pre-Workout

Olimp Blackweiler Shred (480gr)

BLACKWEILER SHRED - Η σκοτεινή πλευρά σου!

Θα νιώσετε τη "σκοτεινή" δύναμη της BLACKWEILER SHRED, η οποία θα σας ανάβει από μέσα.

Τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει τώρα προτού προχωρήσετε στην καλύτερη προπόνηση της ζωή σας! Μένετε μαζί, εσείς και ο νέος σύμμαχός σας στον αγώνα για την οικοδόμηση των ονείρων σας.

Θυμηθείτε ένα πράγμα - δεν θα είστε προετοιμασμένοι για αυτό που πρόκειται να συμβεί τώρα! Οι μύες σας θα γεμιστούν με αίμα, το σώμα σας θα ξεσπάσει σε έναν ιδρώτα, το μυαλό σας θα ανοίξει για νέες αισθήσεις!

Θα τολμήσετε να προσπαθήσετε να εισέλθετε σε ένα νέο επίπεδο, ή όχι;

Δείτε πώς επιστήμονες προσέγγισαν τη σύνθεση ενός νέου αριστουργήματος στον τομέα των Pre-Work συμπληρωμάτων.

Ήταν στα φαρμακευτικά εργαστήρια, στα μάτια των ειδικών, στις συνθήκες συνεχών δοκιμών και βελτιώσεων, όπου δημιουργήθηκε η BLACKWEILER. Συγκέντρωσαν συνεργικά έως και 16 συστατικά φαρμακευτικής ποιότητας, τα οποία εγκλείστηκαν σε 3 συνταγές CRAZY!

Η FORMULA ARMAGEDDON-PUMP - είναι ένας ισχυρός συνδυασμός μιας μεγάλης δόσης κιτρουλλίνης και αργινίνης, που συμμετέχουν στη σύνθεση οξειδίου του αζώτου (NO) σε έναν οργανισμό. Η αυξημένη παραγωγή ΝΟ καταλήγει σε αυξημένη παροχή αίματος μυϊκού ιστού, η οποία μεταφέρεται στην πιο αποτελεσματική μεταφορά θρεπτικών συστατικών στους μυς σας. Επιπλέον, η χρήση ιόντων νατρίου βελτιστοποιεί την επανυδάτωση των διακυτταρικών χώρων και τα ιόντα κιτρικού αυξάνουν τη διατήρηση του ζωτικού pH στα μυϊκά κύτταρα, χάρη στο οποίο προστατεύει από την οξίνιση. Αυτή η σύνθεση θα σας προσφέρει μια ανεπανάληπτη αιμάτωση των μυών, την οποία δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ πριν.

Το FORMULA ENERGY-STORM - θα σας παρέχει συνεχή και υψηλή απόδοση κατά τη διάρκεια της άσκησης σας, χάρη στην παροχή του υποστρώματος για την παραγωγή ATP και τη χρήση των συστατικών που παρέχουν σταθερότητα στο ενδοκυτταρικό περιβάλλον. Ένα διπλό ρυθμιστικό διάλυμα φωσφορικής-προ καρνοσίνης προλαμβάνει τις δυσμενείς αλλαγές στο ενδοκυτταρικό περιβάλλον, το οποίο μεταφέρεται στην αύξηση της παραγωγής ενέργειας στα μυϊκά κύτταρα και στην αύξηση της αντοχής που σχετίζεται με την άσκηση. Οι βιταμίνες της ομάδας Β, οι οποίες χρησιμοποιούνται στο σχήμα ENERGY-STORM FORMULA, είναι υπεύθυνες για την αποτελεσματική εξαγωγή βασικών ουσιών από λίπη και υδατάνθρακες για μετέπειτα σύνθεση του ATP στον οργανισμό.

Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ INFERNO - είναι μια αληθινή υπερηφάνεια και το κερασάκι στην τούρτα είναι στο νέο BLACKWEILER SHRED. Στο εργαστήριο της Olimp, δημιουργήθηκε σύνθεση από 7 συστατικά, τα οποία ενισχύουν τη διαδικασία θερμογένεσης - 6 εξαιρετικά ισχυρά εκχυλίσματα με ισχυρές θερμογενείς αντιδράσεις: εκχυλίσματα του Wasabi, τζίντζερ, κακάο, μαύρο πιπέρι, το πράσινο τσάι και το πιπέρι καγιέν σε συνδυασμό με την καφεΐνη, διευκολύνοντας σαφώς τη μείωση του αποθηκευμένου λίπους, το οποίο έχει αποδειχθεί από πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες.

Τώρα λοιπόν, όταν ξέρετε για την ιδέα που μας οδήγησε στη δημιουργία BLACKWEILER, αισθάνεστε το ίδιο όπως και εμείς;

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

46,00 € 48,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ