Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

BioTech USA Nitrox Therapy (340gr)

Φόρμουλα Pre-Workout
  • Ενεργειακή φόρμουλα 22 συστατικών
  • Με 4 είδη κρεατινών
  • Χωρίς ζάχαρη
  • Υψηλή δόση καφεΐνης

Επιλέξτε παραλλαγή:

23,90 € 30,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!

Το NitroX Therapy είναι μια επαγγελματική σκόνη για πριν την προπόνηση από τα εργοστάσια της BioTech USA.Το Nitrox Therapy όπως όλα τα προϊόντα της BioTech USA αποτελείται από ασφαλή, προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά.

NOx NRG

Μάθετε τι μπορεί να κάνει ένας συνδυασμός από ενεργοποιητές νιτρικού οξειδίου: AAKG, κιτρουλίνη, βήτα αλανίνη, L-Αργινίνη HCl, νητρική L-Αργινίνη!

ΔΥΝΑΜΗ ATP

Αυξημένη επαγρύπνηση και προσοχή μπορούν να γίνουν οι πραγματικοί σου σύντροφοι κατά τη διάρκεια της προπόνησης- λόγω της καφεΐνης, ενώ η Βιταμίνη B3 συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

CARBORADE

Ξεχάστε στην ασπαρτάμη και ανακαλύψτε το Carborade, το γνήσιο μείγμα από υδατάνθρακες και ξυλιτόλη.

CREA-TONATOR

Ειδικό μείγμα από έξι διαφορετικούς τύπους κρεατίνης στη διάθεσή σας: creatine pH-X, micronized creatine, creatine HCl, tricreatine malate, creatine ethylester, creatine pyruvate.

Χωρίς γλουτένη σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Χωρίς λακτόζη: <0,1 g λακτόζη/100 ml σε έτοιμο προς κατανάλωση ποτό. Η δήλωση ισχύει για το έτοιμο προς χρήση προϊόν αραιωμένο με νερό. 

Όπως όλα τα προϊόντα του BioTechUSA, έτσι και το Nitrox Therapy παρασκευάζεται από προσεκτικά επιλεγμένα και ασφαλή συστατικά.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. * Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Προσθέστε 17 γρ (1 γεμάτο scoop) από το NitroX Therapy σε 250 ml κρύο νερό. Παίρνετε μια δόση 30 λεπτά πριν την προπόνηση


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ