Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Look Good Naked Pump Amental Pre Workout No Caffeine (300gr)

Φόρμουλα Pre-Workout
  • Καθυστερεί την κούραση & Αυξάνει τη μυϊκή αντοχή κατά τη διάρκεια της προπόνησης
  • Δίνει ενέργεια που διαρκεί
  • Ενίσχυση του Νιτρικού οξειδίου που προκαλεί αγγειοδιαστολή
  • Βοηθά να ανακάμψετε πιο γρήγορα
  • Βελτιώνει σταδιακά την αθλητική σας απόδοση
  • Αυξάνει τη θερμογέννεση και το μεταβολισμό σας

Επιλέξτε παραλλαγή:

25,00 € 30,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

H επαναστατική pre-workout φόρμουλα του Pumpamental NO Caffeine έχει σχεδιαστεί για να ανεβάσει level την απόδοσή σου και τις προπονήσεις σου με φυσικό τρόπο, χωρίς καφεΐνη και άλλα διεγερτικά! Περιέχει προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά που δρουν όλα μαζί συνεργικά ως ένα αρμονικό σύνολο εξασφαλίζοντας σας ενέργεια που διαρκεί, αντοχή στην προπόνηση, βελτιωμένη ροή αίματος και μεταβολική υποστήριξη.

Πλεονεκτήματα:

Ενίσχυση της μυϊκής Αντοχής: Ο συνδυασμός Citrulline Malate 2:1 και Beta Alanine μπορεί να καθυστερήσει την κόπωση των μυών και να ενισχύει την αντοχή. Συγκεκριμένα η Beta Alanine ρυθμίζει τη συσσώρευση γαλακτικού οξέος, επιτρέποντασ σου να κάνεις μεγαλύτερες σε διάρκεια προπονήσεις και ακόμα πιο αποτελεσματικές.

Αύξηση της ενέργειας που διαρκεί: με το pumpamtnal stim free θα νιώσετε ένα σταθερό και διαρκές κύμα ενέργειας καθ' όλη τη διάρκεια της προπόνησής σας, χωρίς τα απότομα σκαμπανεβάσματα ενέργειας που κάνουν τα συνηθισμένα pre-workout.

Βελτιστοποιημένη ροή αίματος: Η L-Αργινίνη & η Citrulline Malate αυξάνουν την παραγωγή Νιτρικού οξειδίου και προκαλούν αγγειοδιαστολή. Η βελτιωμένη ροή οξυγόνου & θρεπτικών συστατικών μέσω του αίματος, όχι μόνο βοηθά στην καλύτερη απόδοση αλλά συμβάλλει επίσης σε μια πιο αποτελεσματική αποκατάσταση μετά την προπόνηση.

Αυξημένη θερμογένεση: Το εκχύλισμα πιπεριού καγιέν περιέχει καψαϊκίνη προκαλεί θερμογέννεση, βελτιώνει τον μεταβολισμό σας και συμβάλει στην αυξημένη καύση θερμίδων . Επίσης η βιταμίνη Β6 παίζει καθοριστικό ρόλο στον ενεργειακό μεταβολισμό, καθώς βοηθά το σώμα σας να μετατρέψει αποτελεσματικά την τροφή σε ενέργεια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις προπονήσεις σας.

Αυξημένη εστίαση : Η βιταμίνη Β6 υποστηρίζει τη σύνθεση νευροδιαβιβαστών που εμπλέκονται στη διάθεση και την εστίαση υποστηρίζοντας έτσι τη σύνδεση μυαλού-μυών κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Το Pumpamental No-caffeine είναι ιδανικό αν:

  • Ναι μεν θέλεις ένα δυνατό preworkout, αλλά θέλεις να αποφύγεις την υπερκατανάλωση καφεΐνης ή έχεις ευαισθησία στα διεγερτικά.
  • Προτιμάς να γυμνάζεσαι αργά το απόγευμα ή βράδυ καθώς δε θα επηρεάσει καθόλου τον ύπνο σου
  • Θέλεις να το ενσωματώσεις σε μια καθημερινή ρουτίνα με άλλα συμπληρώματα που χρησιμοποιείς για ενέργεια και δύναμη και δε θες να το παρακάνεις με τα διεγερτικά.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Καταναλώστε 1 δόση=10γρ Pumpamental noCaffeine pre-workout, διαλυμένο σε 200-300 ml νερό, περίπου 15-20 λεπτά πριν την προπόνηση σας.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ