Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Olimp Taurine Mega Caps (120caps)

Ταυρίνη
  • 1500mg ταυρίνης υψηλής ποιότητας σε μία κάψουλα
  • ενισχύει τον όγκο
  • πρωτεϊνική σύνθεση
  • σημαντική για τον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα
  • σωστή λειτουργία της καρδιάς
  • αποτελεί συστατικό της χολής

Επιλέξτε παραλλαγή:

22,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Olimp Taurine Mega Caps (120caps)

1500mg ταυρίνης υψηλής ποιότητας σε μία κάψουλα MEGA CAPS !!!

Ταυρίνη σε κάψουλες για σωματικά δραστήρια άτομα και αθλητές.

Η ταυρίνη είναι ένα πολύ σημαντικό αμινοξύ που συμμετέχει σε ένα μεγάλο αριθμό μεταβολικών διεργασιών και είναι απαραίτητη κάτω από ορισμένες συνθήκες. Για ειδικές περιπτώσεις στον αθλητισμό, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η ταυρίνη έχει αποτελέσματα παρόμοια με την ινσουλίνη και είναι ουσία που ενισχύει τον όγκο των κυττάρων, όπως η κρεατίνη. Αυτές οι λειτουργίες εξασφαλίζουν ότι με την ανάπτυξη των μυϊκών κυττάρων, μπορεί να επιτευχθεί η μέγιστη ενυδάτωση των κυττάρων, η πρωτεϊνική σύνθεση και η πληρότητα των μυών να είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Η ταυρίνη είναι σημαντική για τον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα, για τη σωστή λειτουργία της καρδιάς και αποτελεί συστατικό της χολής.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

98% ταυρίνη, διογκωτικό μέσο - μικροκρυσταλλική κυτταρίνη; αντιπηκτικός παράγοντας - στεατικό μαγνήσιο; κάψουλα (ζελατίνη, χρώμα: E 171).

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα: 1 κάψουλα/cap Ταυρίνη: 1500mg


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Καταναλώστε 1-2 κάψουλες την ημέρα, ανάλογα με την ένταση της άσκησης.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Το προϊόν συνιστάται σε ενήλικες ως συμπλήρωμα διατροφής. Η ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής συνιστώνται.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ