Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Olimp Platinum Ginseng (60caps)

Olimp Platinum Ginseng (60caps)

SPORTS GINSENG σε MEGA ΔΟΣΗ 550 mg από την Olimp Sport Nutrition®!
Το Ginseng (του γένους Panax) είναι ένα φυτικό συμπλήρωμα διατροφής της κινεζικής ιατρικής, το οποίο είναι πιθανόν να χρησιμοποιείται πιο συχνά από αθλητές και σωματικά δραστήρια άτομα. Το γένος Panax περιλαμβάνει τα πολυετή φυτά που προέρχονται από την Αμερική (Λατινικά: Panax quinquefolius) και την Ασία (Λατινικά: Panax Ginseng). Το γένος Panax συχνά περιλαμβάνει επίσης το Σιβηριανό Ginseng (Λατινικά: Eleutherococcus senticosus), οποίο στην πραγματικότητα ανήκει στο γένος Eleutherococcus. Το Ginseng χρησιμοποιείται από σωματικά ενεργά άτομα για τη βελτίωση της λειτουργίας του καρδιαγγειακού συστήματος, την αύξηση αερόβιας και αναερόβιας απόδοσης, καθώς και τη βελτίωση της ψυχικής ικανότητας.
Η επιστημονική έρευνα δείχνει ότι το Ginseng μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία τόσο από αθλητές όσο και από σωματικά δραστήριους ανθρώπους. Θεωρείται από πολλούς επιστήμονες ως εργογενετική ουσία, που είναι μια ουσία η οποία μετά τη χορήγηση συμβάλλει στη βελτίωση των αθλητικών αποτελεσμάτων. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα του Ginseng είναι η υποστηρικτική δράση του σε στυτικές δυσλειτουργίες. Μην ξεχνάτε και τις γνωστές ιδιότητες του Ginseng, δηλαδή τη βελτίωση της συγκέντρωσης, του συντονισμού, την επαγρύπνηση και τη διατήρηση της καλής ζωής. Σωματικά δραστήρια άτομα θα επωφεληθούν σίγουρα από την πλειοτροπική επίδραση του Ginseng.

Βιοενεργά συστατικά του PLATINUM GINSENG™ SPORT EDITION 550 mg
Τα ενεργά και ανενεργά χημικά συστατικά που λαμβάνονται από το γένος Panax Ginseng μπορούν να διαιρεθούν σε τέσσερις κύριες κατηγορίες: σαπωνίνες, πολυακετυλένια, σακχαρίτες καθώς και φαινολικές ενώσεις και αιθέρια έλαια.
1. Οι τριτερπενικές Σαπωνίνες είναι οι κύριες βιολογικώς δραστικές ενώσεις του Ginseng, που ονομάζονται ginsenosides ή panaxosides. Από χημικής πλευράς, οι ginsenosides είναι γλυκοσιδικές ενώσεις αποτελούμενες από αγλυκόνη (μέρη εκτός σακχάρου) και μερών σακχάρου. Υπολογίζεται ότι το περιεχόμενο των ginsenosides σε Panax Ginseng είναι λιγότερο από 10%. Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον, τα φύλλα και στελέχη του αμερικανικού Ginseng (Λατινικά: Panax quinquefolium) μπορεί να περιέχουν περισσότερες δραστικές ενώσεις από τις ρίζες του - 15,72% έναντι 3,62%.
2. Τα Πολυακετυλένια είναι η δεύτερη πιο δραστική ένωση (μετά τους ginsenosides) σε Panax Ginseng. Προέρχονται από λιπαρά οξέα και είναι συχνότερα συνθέσεις από ελαϊκό οξύ και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα. Ειδική βιβλιογραφία παρέχει πληροφορίες σχετικά με την αντι-λοιμώδη, αναισθητική, ινωδολυτική και αντι-συσσωμάτωσης δράσης τους.
3. Οι Σακχαρίτες είναι ένας άλλος τύπος ενώσεων που υπάρχουν στο περιγραφόμενο φυτό. Αποτελούνται από μονοσακχαρίτες, ολιγοσακχαρίτες και πολυσακχαρίτες. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι συσσωρευμένοι στη ρίζα τους.
4. Οι Φαινολικές ενώσεις κυρίως ευθύνονται για τη δράση αντιοξειδωτικών. Αυτές που συναντάται συχνότερα σε Panax Ginseng περιλαμβάνουν: καμφερόλη, καμφερόλη-3-O-γλουκογαλακτοσίδη και καμφερόλη-3-Ο-γαλακτοσίδη.
Το εκχύλισμα Barley (Hordeum vulgare L.) βελτιώνει τη συγκέντρωση, ενισχύει τη φυσική δραστηριότητα, εξαλείφει την κούραση και βοηθά τη σωματική και ψυχολογική προσπάθεια.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ PANAX GINSENG ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΕΣ
Το Ginseng και άλλα παρόμοια πολυετή φυτά έχουν χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια, προκειμένου να αυξηθεί η ζωτικότητα και να ενισχυθεί το σώμα. Ορισμένες επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι το Ginseng μπορεί να αυξήσει την παραγωγή αντισωμάτων, τη δραστηριότητα των φυσικών κυττάρων και συμβάλλουν στην πρόληψη και τη θεραπεία των ασθενειών του αναπνευστικού συστήματος.
Σε αθλητικά συμπληρώματα διατροφής το Ginseng αποδίδεται με εργογενετικές ιδιότητες, για τις οποίες είναι υπεύθυνες οι δραστικές ουσίες όπως οι ginsenosides και eleutherosides. Πιστεύεται ότι το Ginseng μπορεί να επηρεάσει τον άξονα υποθαλάμου-υπόφυσης-επινεφριδίων και να μειώσει την καταβολική επίδραση της κορτιζόλης. Συμπληρώματα με Ginseng μπορεί να βελτιώσουν τα αθλητικά αποτελέσματα, επιτρέπουν στους αθλητές να προπονηθούν πιο εντατικά ή και να μειώσουν τους τραυματισμούς των μυών και αυξάνουν την αντοχή κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων. Ωστόσο, το πιο σημαντικό γεγονός είναι ότι οι ανωτέρω υποθέσεις έχει επιβεβαιωθεί με επιστημονική έρευνα.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ BONUS - κανένα πρόβλημα με τη στύση!
Συμπληρώματα διατροφής με Ginseng μπορεί να βοηθήσουν τους άνδρες που πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία. Σε μια συστηματική ανασκόπηση που δημοσιεύθηκε το 2008, η οποία περιελάμβανε και επτά τυχαιοποιημένες κλινικές μελέτες, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι τα συμπληρώματα με Ginseng μπορεί να αποδειχθούν πολύ αποτελεσματικά στη θεραπεία των προβλημάτων στύσης. Το Ginseng δίνει μια ορμονική δράση η οποία είναι παρόμοια με την επίδραση της τεστοστερόνης. Άλλοι επιστήμονες προτείνουν ότι η επίδραση του Ginseng στη στύση είναι πιο πιθανό να συνδέεται με τη χαλάρωση των λείων μυϊκών στοιβάδων με τη βοήθεια του μονοξειδίου του αζώτου, όμως περισσότερο η επιστημονική έρευνα είναι απαραίτητη για να εξηγήσει τον μηχανισμό.
ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ
Η επίδραση του Ginseng στο κεντρικό νευρικό σύστημα εξαρτάται από την αναλογία των ginsenosides στη σύνθεσή του. Μερικά ginsenosides έχουν διεγερτική επίδραση, ενώ άλλα έχουν κατευναστική επίδραση.
Το κορεάτικο Ginseng περιέχει περισσότερα συστατικά με διεγερτική δράση, ενώ το αμερικανικό εναλλακτικά έχει περισσότερα συστατικά με κατευναστική επίδραση. Το κορεάτικο Ginseng θεωρείται παράγοντα διέγερσης, ενώ το αμερικανικό Ginseng - ως κατευναστικό παράγοντα. Και οι δύο τύποι έχουν παρόμοια επίδραση όσον αφορά τη βελτίωση της σωματικής ικανότητας και μάλιστα πιστεύεται ότι εμφανίζουν συνεργιστική εξάρτηση από αυτή την άποψη. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιώντας εκχυλίσματα και των δύο τύπων Ginseng ταυτόχρονα θα οδηγήσει σε συμπληρώματα ουδέτερα για το επίπεδο διέγερσης του κεντρικού νευρικού συστήματος, γεγονός που επιβεβαιώνεται εξ ολοκλήρου από γνώμη των χρηστών, ενώ υπάρχει διπλό όφελος σε φυσική κατάσταση.
Τυποποιημένα εκχυλίσματα, εργαστηριακές δοκιμές, ο υψηλότερος βαθμός ακρίβειας στη διαδικασία σχεδιασμού και παραγωγής του PLATINUM GINSENG™ Sport Edition 550 mg, πάντα για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

41% κορεατικό εκχύλισμα ρίζας ginseng (Panax ginseng C.A. Mey.), 34% αμερικανικό εκχύλισμα ρίζας ginseng (Panax quinquefolius), εκχύλισμα κριθαριού 7% (Hordeum vulgare L.), διογκωτικός παράγοντας - μικροκρυσταλλική κυτταρίνη. παράγοντες κατά της συσσωμάτωσης - άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, διοξείδιο του πυριτίου. κάψουλα (ζελατίνη, χρώμα: Ε 171).

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα: 1 κάψουλα /cap Σύμπλεγμα Power Ginseng: 550mg Εκχύλισμα Κριθαριού: 50mg

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

16,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ