Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Real Pharm Liver Control (60caps)

Αντιοξειδωτικά (Υγεία Συκωτιού)
  • Υποστήριξη διαδικασίας αναγέννησης των ηπατικών κυττάρων και προστασία του ήπατος
  • Σημαντική υποστήριξη της διαδικασίας αποτοξίνωσης του ήπατος
  • Ισχυρή υποστήριξη του μεταβολισμού των λιπών και των υδατανθράκων, δηλαδή τα θρεπτικά συστατικά που επιβαρύνουν περισσότερο το συκώτι μας
10,50 € 16,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Real Pharm Liver Control 60 caps είναι μια νέα φόρμουλα που υποστηρίζει πλήρως τη λειτουργία του ήπατος. Η Real Pharm είναι ένας πολύ γνωστός και σεβαστός παραγωγός διατροφικών συμπληρωμάτων υψηλής ποιότητας. Αυτή τη φορά οι ειδικοί που εργάζονται για αυτήν τη διεθνή κοινοπραξία αποφάσισαν να σχεδιάσουν ένα καινοτόμο προϊόν που υποστηρίζει το συκώτι σε όλες τις πιο σημαντικές λειτουργίες του. 


Το Real Pharm Liver Control 60 caps είναι ένα προϊόν που περιέχει 4 δραστικές ουσίες: λεκιθίνη σόγιας, ορνιθίνη, χολίνη και εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου, το οποίο είναι η πηγή της εξαιρετικά πολύτιμης σιλυμαρίνης. Αυτό που είναι σημαντικό, σε αντίθεση με πολλά άλλα προϊόντα αυτής της κατηγορίας, το Real Pharm Liver Control λειτουργεί ταυτόχρονα σε πολλές διαστάσεις, γεγονός που διασφαλίζει την πρόσθετη αποτελεσματικότητά του όσον αφορά τη βελτίωση της ηπατικής λειτουργίας. Η σύνθεση τεσσάρων δραστικών συστατικών έχει σχεδιαστεί σχολαστικά μετά από εργαστηριακές μελέτες και γι 'αυτό είναι τόσο αποτελεσματική! 

Ο έλεγχος συκωτιού Real Pharm είναι μια ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων του ήπατος Λόγω της μοναδικής σύνθεσής του από τέσσερα δραστικά συστατικά κορυφαίας ποιότητας, το Real Pharm Liver Control λειτουργεί σε τρία πεδία που είναι πιο σημαντικά για τη σωστή ηπατική λειτουργία: υποστηρίζει τη διαδικασία αναγέννησης των κατεστραμμένων ηπατικών κυττάρων, έχει αποτοξινωτική δράση και βελτιώνει το μεταβολισμό των θρεπτικών συστατικών, ιδιαίτερα των λιπών . 

Λόγω της συμπερίληψης της σιλυμαρίνης με τη μορφή εκχυλίσματος γαϊδουράγκαθου και φωσφολιπιδίων σόγιας που έχουν την πηγή τους στη λεκιθίνη, το προστατευτικό και αναγεννητικό αποτέλεσμα του Real Pharm Liver Control μπορεί να φέρει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τα συμπληρώματα που περιέχουν μόνο ένα από αυτά τα συστατικά. Η λεκιθίνη σόγιας είναι προπάντων πηγή εξαιρετικά σημαντικών φωσφολιπιδίων σόγιας. Είναι φυσικές χημικές ενώσεις που εμφανίζουν μηχανισμό προστασίας του ήπατος παρόμοιο με αυτόν της σιλυμαρίνης. Όπως και η σιλυμαρίνη, τα φωσφολιπίδια σόγιας αυξάνουν την ταχύτητα των φυσικών διαδικασιών αναγέννησης των ηπατικών κυττάρων και δημιουργούν επίσης μια προστατευτική ασπίδα γύρω τους. 


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καθημερινή δόση 3 Κάψουλες Σόγια Λεκιθίνη 1000 mg Ορνιθίνη 400 mg Διτρυγική χολίνη 900 mg Σιλυμαρίνη 320 mg


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Συνιστάται να παίρνετε 3 κάψουλες ελέγχου Real Pharm Liver σε 3 ξεχωριστές μερίδες. Το καψάκιο πρέπει να καταπίνεται χωρίς να το σπάτε ανοιχτό και να το πλένεται με νερό.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ